SVJEDOČANSTVA

23 MINUTE U PAKLU Potresno svjedočanstvo čovjeka kojem je Bog pokazao pakao

23 MINUTE U PAKLU Potresno svjedočanstvo čovjeka kojem je Bog pokazao pakao

23. studenoga 1998. godine Amerikanac Bill Wiese doživio je neobično i krajnje neugodno iskustvo koje ga je obilježilo za čitav život. Bill ne očekuje da oni koji ne vjeruju, povjeruju njegovu iskustvu, ali ih potiče da provjere što o onome što opisuje kaže Sveto pismo, da o tome razmisle i prema tome se odgovorno postave.

Jednom je jedan propovjednik rekao da kad bi nam bilo omogućeno da u paklu provedemo samo dvije minute, naši bi životi bili potpuno drugačiji. Billu je Bog omogućio da u paklu provede 23 minute. Pritom mu je uzeo svjesnost da je kršćanin. Ne samo da je vidio pakao nego je i doživio strahote i muke tog mjesta. Ubrzo mu je Isus vratio sjećanje i izbavio ga.

Nakon toga njegov život je bio korjenito promijenjen, ali i životi mnogih drugih koji su čuli njegovo svjedočanstvo. Billovo svjedočanstvo o 23 minute koje je proveo u paklu – o čemu je napisao knjigu istog naziva, a prevedena je i na hrvatski jezik – vrlo je potresno. Bill svjedoči o tome kako je pakao stvarno mjesto.

Najstrašnije iskustvo koje je u životu do tada Bill doživio bilo je kada se jednom, dok je s prijateljima surfao na dasci, iznenada pojavio morski pas i ugrizao ga za nogu. Bill kaže da se taj strah ne može ni usporediti sa strahom koji vlada u paklu. Isus mu je rekao da mu je dao ovo iskustvo jer mnogi kršćani ne vjeruju u postojanje pakla i priču o paklu ne uzimaju za ozbiljno. Nakon što se Bill požalio Isusu da mu nitko neće vjerovati, Isus mu je odgovorio da je na njemu da prenese poruku, a da će Duh Sveti učiniti ostalo.

www.medjugorje-news.com

Izvor
book
Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er