VJERA I DUHOVNOST

3 načina na koje se đavao uvuče u vaš život

Provlači li se đavao kroz pukotine vašeg svakodnevnog života?

Postoje tri specifična načina na koja se đavao infiltrira u naše živote, a često nismo svjesni da upravo ono što činimo grijeh koji otvara vrata Zlomu.

1) Zavist i ljubomora Zavist, često maskirana kao bezazlena usporedba, može otrovati naša srca. Kada ste usredotočeni na ono što nemate; to dolazi iz mjesta dubokog nezadovoljstva, taj se osjećaj može proširiti izvan materijalnih dobara do zavisti na duhovnim darovima drugih. Kako bi se suprotstavili zavisti? Njegujte zahvalnosti namjernim priznavanjem i zahvaljivanjem Bogu za blagoslove u vlastitom životu.

2) Zamjeranje i neopraštanje Ogorčenost nas može usidriti na prošlim povredama, dajući đavlu uporište u našim životima. Kada se držite tuđeg grijeha, ne držite se križa, a on ima kontrolu nad vama. Prakticiranje opraštanja, čak i kada se čini nemogućim, može nas osloboditi ropstva kivnosti.

3) Nedostatak samosvijesti Samosvijest je važna za prepoznavanje đavolskih trikova. Razvijanje samosvijesti uključuje redovito preispitivanje naših postupaka i misli, nastojanje da ih uskladimo s Božjom voljom i budnost protiv đavolskog djela.

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er