VJERA I DUHOVNOST

Gospa u poruci na današnji dan: Lijek koji čovječanstvo u ovim nemirnim vremenima treba je ovdje…

Gospa u poruci na današnji dan: Lijek koji čovječanstvo u ovim nemirnim vremenima treba je ovdje… Don Stefanu Gobbiju, svećeniku i začetniku Svećeničkog Marijanskog pokreta na blagdan Bezgrešnog Začeća Blažene Djevice Marije, Djevica je predala važnu poruku…

“Ja sam Bezgrješno Začeće.

Sudjelujte, ljubljeni sinovi, u velikoj radosti čitave Crkve promatrajući danas ovu posebnu povlasticu kojom me je ukrasilo Presveto Trojstvo s obzirom na moje božansko materinstvo.

Ja sam vaša Majka, sva lijepa, i tako me zazivate. Želim vas pokriti svojom vlastitom ljepotom, i potičem vas da me slijedite na putu milosti i svetosti, čistoće i djevičanstva.

Ono što kvari vašu unutrašnju ljepotu jest jedino grijeh. Zato vas danas sve pozivam da se svaki dan borite protiv tako velika zla.

Grijeh je posljedica onoga izvornog nereda koji je vas, na žalost, spriječio da budete začeti i da se rodite bezgrješni kao što je to bilo sa mnom.

Svi ste rođeni pod teretom te teške i zle baštine. Od toga ste oslobođeni u času svojega krštenja, ali su u vama ostale posljedice, koje vas čine tako slabima i lako vas primami grijeh, tako da često u životu postajete njegove žrtve.

Prvo što morate učiniti jest to da priznate grijeh kao zlo i da se odmah pokajete činom čiste i nadnaravne ljubavi.

Kolika moja djeca danas grijeh više ne priznaju kao zlo, često ga prihvaćaju kao dobro i tako dopuštaju da prodre u njihovu dušu, srce i život; nisu više sposobni da se kaju, pa žive trajno zaraženi tom teškom bolešću.

Tada se morate uteći lijeku koji je Isusovo milosrđe pripravilo za vas: sakramentu pomirenja. Nikad, kao u ovim vremenima, nije toliko potrebno da se često ispovijedate. Danas ispovijed iščezava iz života i iz običaja tolike moje djece, a to je znak krize koju proživljava Crkva.

I preko vas, moji ljubljeni, želim da se u Crkvi sakramentu pomirenja vrati njegov sjaj. Želim da sva moja djeca u velikom broju pristupaju ovom izvoru milosti i božanskoga milosrđa. Pozivam vas, moji ljubljeni, da se često ispovijedate, ako je moguće svakog tjedna. Tražim od vas da idete u ispovijedaonicu, da budete na raspolaganju onima koji imaju potrebu za tim sakramentom. Dobro poučite sve vjernike o potrebi da se služe ovim sakramentom, osobito kad se nađu u stanju smrtnoga grijeha.

To je lijek koji vam je potreban, ako želite ići putem Božje milosti i svetosti.

Tako ćete slijediti svoju nebesku Majku, koja vas privlači tragom svoga nebeskog mirisa.

Tada ćete se i vi zaodjenuti u moj vlastiti sjaj i Isusov život moći će pustiti duboko korijenje u vašemu životu.

S afričkog kontinenta majčinskom brigom upućujem danas svima svoj poziv da idete putem ljubavi i svetosti, boreći se protiv Sotone i svih njegovih zavođenja. Uskoro ću, preko vas, moći postići pobjedu, kad zgazim glavu paklenom Zmaju, koji na vas danas podmuklo vreba.”

gospa

Molitva Blaženoj Djevici Mariji

Majko Božja Bezgrešna Marijo,
posvećujem ti svoju dušu i tijelo,
sve moje molitve i poslove,
moje radosti i žalosti,
čitavu sebe i sve što imam.

Predajem ti se čitavim srcem
da budem rob tvoje ljubavi.
Predajem ti potpuno svoju slobodu
da se sa mnom poslužiš
u spasavanju ljudi i pomaganju
Svetoj Crkvi čija si ti Majka.

Od danas želim sve činiti s tobom,
po tebi i za tebe.
Znam da vlastitim snagama ne mogu
postići ništa, ali ti možeš učiniti sve
što je volja tvoga sina
i ti si uvijek pobjednica.

Zato te molim, Pomoćnice kršćana,
Majko Crkve, da moja obitelj,
moja župa, moj narod i čitava zemlja
budu uistinu Kraljevstvo tvoga Sina i Tvoje.
Amen.

Blažena Djevice Marijo bez grijeha začeta, moli za nas grješnike. Budi naša moćna zagovornica pred Tvojim Sinom!

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button

Adblock Detected

Please turn off adblocker