BIJAKOVIĆIBRDO UKAZANJAMEĐUGORJE

Gospa u Međugorju: Ovo je milosno vrijeme dok sam s vama, iskoristite ga…

Gospino ukazanje u Međugorju. Sve je počelo koncem lipnja 1981. godine, kad je šestero djece počelo tvrditi da im se ukazala Gospa, da se predstavila kao Kraljica mira i da je pozvala svijet na mir i pomirenje.U kasnijim ukazanjima Gospa je ustrajno pozivala na obraćenje, tj. na promjenu odnosa prema Bogu u pojačanoj molitvi srcem, promjenu odnosa prema sebi u tjelesnom postu koji oslobađa od svih vrsta ovisnosti, te promjenu odnosa prema ljudima oko sebe u praštanju, pomirenju i vršenju djela ljubavi. (“Gospa u Međugorju”)

Došla je k nama “svojoj djeci” kako kaže u jednoj od poruka,da nam pomogne, da nas dovede k Bogu, I to čini “kao prava majka koja želi dobro svojoj djeci.”  Bog nam preko Gospe poručuje “da živimo u milosnom vremenu.”

Bog bi htio da se svi spasimo, a ulaznica za spasenje je MOLITVA, zato Marija skoro 33 godine neumorno poziva na molitvu, jer kako kaže Gospa u jednoj poruci ” “Približite Bogu se preko molitve, MOLITVA JE RADOST.” Tu radost molitve možemo osjetiti ako smo otvorili srce Bogu u molitvi, a kada imamo otvoreno srce tada se “DOGAĐAJU ČUDESA u našem životu” kaže Gospa u nekim od svojih poruka upućenih svima nama preko Međugorskih vidioca.

(“Gospa u Međugorju”)

“Draga djeco! Danas mi je Gospodin dopustio da vam ponovno kažem da živite u milosnom vremenu. Niste svjesni, dječice, da vam Bog daje veliku šansu da se obraćate i živite u miru i ljubavi. Vi ste toliko slijepi i navezani na zemaljske stvari, i mislite na zemaljski život. Bog me je poslao da vas vodim prema vječnom životu. Ja, dječice, nisam umorna iako vidim vaša srca teška i umorna za sve ono što je milost i dar. (“Gospa u Međugorju”)

“Draga djeco! Otvorite vaša srca. Ovo je milosno vrijeme dok sam s vama, iskoristite ga. Recite: „Ovo je vrijeme za moju dušu“ Ovo vrijeme Bog vam je darovao kao milosno vrijeme. Zato, dječice, iskoristite svaki trenutak i molite, molite, molite. Molite dok vam molitva ne postane radost, molite, dječice, da vam molitva postane život. Molite, moja draga dječice, da bi vam molitva postala svagdanja hrana. (“Gospa u Međugorju”)

“Draga djeco! Ja sam vaša majka i pozivam vas da se preko molitve približite Bogu, jer je On vaš mir, vaš spasitelj. Zato, dječice, ne tražite materijalnu utjehu, nego tražite Boga. Ja molim za vas i zagovaram pred Bogom za svakog pojedinca. Tražim vašu molitvu, da me prihvatite i da prihvatite moje poruke kao prvih dana ukazanja. I samo onda kad otvorite srce i molite, događat će se čudesa. Hvala vam što ste se odazvali mom pozivu! ” (“Gospa u Međugorju”)

U porukama Gospa traži konkretno sudjelovanje u svetoj misi koja treba postati središtem kršćanskog života pojedinog kršćanina i svake kršćanske zajednice. Gospina je želja da “vaša misa bude doživljaj Boga ” (16. svibnja 1985.), “želim vas pozvati na proživljavanje svete mise “(3. travnja 1986.), ” Neka vam sv. misa bude život “(25. travnja 1988.). (“Gospa u Međugorju”)

Gospa poziva na klanjanje Isusu u Presvetom oltarskom sakramentu: “Neprestano se klanjajte Presvetom oltarskom sakramentu . Ja sam uvijek prisutna kad se vjernici klanjaju. Tada se dobivaju posebne milosti” (15. ožujka 1984.). “Danas vas pozivam da se zaljubite u Presveti oltarski sakramenat. Klanjajte se njemu, dječice, u vašim župama i tako ćete biti sjedinjeni sa cjelim svijetom…. Kad se klanjate i meni ste blizu” (25. rujna 1995.).

Poslušajte što kaže fra Jozo Zovko; Zašto je bilo potrebno Međugorje?

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er