GLAZBAVJERA I DUHOVNOST

Djevojčica (3) pjesmom o Isusovoj muci, dodirnula je milijune srca…

Prekrasnim svjedočanstvom o Isusu oduševljeni su i oni koji nisu kršćani! Djevojčica Malena Clarke (3) je ganula milijune koji su čuli njenu izvedbu pjesme ”Gethsemane” u kojoj pjeva o Isusovoj muci.


Isus nam u Evanđelju govori: Pustite k meni malene, jer njihovo je Kraljevstvo Božje. Postoji li išta ljepše i slađe od čistog svjedočanstva koje dolazi iz srca malenog djeteta? Upravo to se očituje u videu u kojem je pjesmu izvela djevojčica Claire Ryann iz Utaha koja je pjevajući podijelila sa svijetom njeno nježno svjedočanstvo o Isusu koji ju toliko voli da je predao svoj život za nju.

Predivna pjesma koju je pjevala iz srca Isusu Kristu, njeno pjevanje posebno ima riječi nade i utjehe.

Djevojčica Claire oduševila je svijet svojim izvedbama a za sve je zaslužan njezin otac Dave koji piše glazbu za reklame i filmove te je jednom prilikom ispričao kako je s Claireine tri godine shvatio da ona ima poseban talent: “Prije nekoliko mjeseci dok je Claire imala tri godine ja sam plaćao hotel a kad sam se okrenuo Claire je pjevala Disneyevu Little Mermaid u predvorju. Svi su izvadili svoje telefone i snimali ju.

Nisam znao tada da ima takvu memoriju da može zapamtiti sve riječi. “Njezin prvi videozapis zaradio više od 8 milijuna prikaza na You Tubeu. I djevojčica Claire je tako počela svoju avanturu s milijunima obožavatelja i ocem koji s njom svira i za nju stvara video spotove. No, jedna je pjesma posebno dirnula ljude u srce.

Tu pjesmu otpjevala joj je prvi put njezina baka. Clairein otac svjedoči da otkada je čula pjesmu koja se zove Gethsemane da ju danima nije prestajala pjevati, pjevala ju je non-stop, posebno prije spavanja.

‘Predivno svjedočanstvo donijela je u našu kuću pjevajući nam ovu pjesmu’, rekao je otac koji joj je snimio spot isprepleten Biblijskim scenama. Ovaj spot pogledan je više od 7 milijuna puta te su mnogi ljudi baš duboko dirnuti u srce, čak i oni koji nisu kršćani!

‘Ja nisam kršćanin, ali si me dirnula u srce duboko’, samo jedan je od komentara ispod spota u kojem je malena Claire otpjevala muku i ljubav Isusa Krista:

www.medjugorje-news.com/

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er