VJERA I DUHOVNOST

Gospa nas je upozorila: “Djeco moja, tama Sotone sada zaklanja cijeli svijet, a zamračuje i Crkvu Božju. Pripremite se živjeti ono što sam otkrila svojim…

Proročki, nadbiskup Carlo Maria Viganò govorio je prije dvije godine o tajanstvenom kipu kojeg je častio papa Ivan Pavao II., poznatom kao Gospa u Civitavecchii. Malo poznata činjenica o ovom krvarećem kipu je da je u Rim došao iz Međugorja. Sve je počelo 16. rujna 1994. kada je tadašnji svećenik crkve Sant’Agostino, u trgovini u Međugorju, kupio gipsani lik koji predstavlja Marije i dao ju je obitelji Gregori koja je pripadala njegovoj župi.

Nadbiskup Carlo Maria Viganò u intervjuu za LifeSiteNews objasnio povijest Gospinih ukazanja u Civitavecchiji u Italiji koja su se dogodila prije 25 godina. Tijekom ovih čudesnih događaja, Gospa se osvrnula na svoja ukazanja i poruke u Fatimi, te upozorila da Sotona želi uništiti obitelj.

Osim toga, Gospa je progovorila o otpadništvu u Crkvi, tami koja zasjenjuje Rim, potrebi da se Italija posveti Bezgrešnom Srcu Marijinu, dodajući da „svijet sve više postaje zarobljenik sotonine tame i zla, ne štedeći brojne službenike Crkve.”

Također je govorila o riziku od trećeg svjetskog rata nakon otpadništva.
Gospa je razgovarala s obitelji Gregori, nakon što je njihov Marijin kip 2. veljače 1995. počeo prolijevati krvave suze. Naravno, nisu svi vjerovali u ono što se događa no tada je kip prokrvario i u rukama samog biskupa koji je došao provjeriti događaje zbog sve većeg nadnaravnog djelovanja milosti u domu Gregorovih.

Jasno je dala do znanja da je ovo ukazanje povezano s njezinim ukazanjima u Fatimi.

Izjavila je: “Djeco moja, tama Sotone sada zaklanja cijeli svijet, a zamračuje i Crkvu Božju. Pripremite se živjeti ono što sam otkrila svojim malim Fatimskim pastirićima”

Doista, kaže talijanski prelat, “ovo se proročanstvo o samoubojstvu Katoličke crkve u međuvremenu uvelike ispunilo kroz sotonsko-masonski pokušaj protestantizacije katolicizma, svodeći ga na jednu od mnogih religija koje su dio jedne svjetske religije.”

Dalje pojašnjavajući masonski utjecaj u Crkvi i svijetu, dodaje: “To što masonska hobotnica svojim ticalima steže Katoličku crkvu nije ni glasina ni tajna. Upravo u Vatikanu, samom uporištu Katoličke crkve, masonstvo se naoružalo đavolskim strpljenjem i čekalo dok ne dođe do poluga moći i zapovijedanja. Srce katoličanstva, koje po božanskom mandatu mora biti svjetionik, dugo je bilo dom raskošnosti i pretvaranja onih koje ga kvare.”

Ali postoji i poruka nade. Gospa je tijekom svojih ukazanja u Civitavecchiji izjavila: “Nakon bolnih godina sotonine tame, sada su neizbježne godine trijumfa mog Bezgrješnog Srca.” I poziva nas da molimo svetu krunicu kao snažno oružje protiv sila zla.

Kako nadbiskup Viganò navodi, ova ukazanja odobrila je biskupija Civitavecchia i da je čak i papa Ivan Pavao II. privatno blagoslovio čudotvorni kip. Osim toga, obavještava nas da je otac Gabriele Amorth, cijenjeni i sada pokojni glavni egzorcist Rima, snažno vjerovao u ta ukazanja i čak je zamolio obitelj Gregori da se mole za njega kad je bio na kraju života. Nadbiskup Viganò posjetio je obitelj Gregori i čak svjedočio nekom nadnaravnom fenomenu kada se molio u prisutnosti čudotvornog kipa.

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er