MEĐUGORJEVJERA I DUHOVNOST

Vidjelica Vicka u Rimu: “Danas su vrlo, vrlo teška vremena u svijetu, Gospa je jako zabrinuta”

Vidjelica Vicka u Rimu: “Danas su vrlo, vrlo teška vremena u svijetu, Gospa je jako zabrinuta” Prošle godine vidjelica Vicka je bila kuma na krštenju u Rimu. Maria Bonafaccia dijete je kojem je Vicka bila kuma, a otac Marco, ,član je molitvene skupine ‘Klanjatelji s Marijom Kraljicom mira’.

Vidjelica Vicka rekla je: „Jako sam sretna što sam među vama … znate da se molim za sve vas i da ste u mom srcu. Za Gospu su najveća briga mladi ljudi i mlade obitelji koje su na velikim kušnjama u današnjem vremenu, to je vrlo, vrlo težak trenutak u svijetu. Gospa je jako zabrinuta za obitelji koje su temelj života i ono što sotona svim silama želi uništiti. ” Gospa preporučuje da se moli za njene nakane i da joj sada najviše trebaju naše molitve. Molite i za mene i neka vas sve Kraljica mira blagoslovi svojom ljubavlju i svojim mirom!

Jedna od najljepših stvari je ostati sjedinjen u molitvi s Bogom. Ostati sjedinjen s Isusovom i Gospinom ljubavi . Vicka dalje kaže :” Previše ste zabrinuti za vanjsku ljepotu. Morate razmišljati o ljepoti iznutra,ne zaboraviti ljepotu duše. Morate voljeti i ljubiti da bi ste bili lijepi. “

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er