ČITLUKVIJESTI

Filip Kozina i Luka Ćurković s reprezentacijom Hrvatske nastupaju na juniorskim Balkanskim igrama

Članovi Atletskog kluba “Brotnjo”, Filip Kozina i Luka Ćurković dobili su poziv za reprezentaciju Hrvatske za nastup na Balkanskim igrama za juniore U20 koje će se održati 12. i 13. rujna 2020. u Istanbulu u Turskoj.

– Nakon niza odličnih rezultata u ovoj sezoni, državni prvaci, naši momci su svojim trudom i radom zaslužili poziv izbornika – istaknulo je u priopćenju Atletskog kluba Brotnjo.

Luka i Filip danas putuju u Istanbul, gdje ih za vikend očekuju nastupi. Prvi na teren će izaći Luka Ćurković, kojega u subotu u 18:30 sati očekuje nastupit u disciplini skok u dalj. Treba reći kako je Luka najmlađu sudionik ovoga prvenstva, čak tri godine mlađi od ostalih i da je sami nastup na ovome prvenstvu veliki uspjeh za njega. Nažalost Balkansko prvenstvo za njegov uzrast ove godine je otkazano zbog svima poznate situacije.

Drugi na teren izlazi Filip Kozina, koji će i nedjelju u 16:15 sati nastupiti u disciplini troskok. Filip Kozina je u odličnoj formi i od njega se očekuje ulazak u finale, iako je i on još i sljedeće godine junior.

– Mi iz kluba smo jako ponosni na njih i na njihove rezultate i sami odlazak na ovo veliko prvenstvo i izbor u reprezentaciji je za nas veliki uspjeh. Momcima želimo da prije svega uživaju u onome što najviše vole, a znamo da rezultat neće izostati – poručili su iz AK Brotnjo.

www.medjugorje-news.com/citluk.ba

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er