MEĐUGORJEVJERA I DUHOVNOST

Dvije fotografije Gospe iz Međugorja

Ovo je jedna od najpoznatijih i možda najvidljivijih Gospinih fotografija u Međugorju. Fotografiju je 1988. snimio američki hodočasnik dok je Vicka, kao i svaki dan, razgovarala s hodočasnicima na pragu svoje kuće. Tijekom snimanja fotografije, slika te žene, iza vidjelice, nije bila vidljiva.

gospe

Slika se pojavila tek nakon razvijanja fotografskog negativa. Vidjelica Vicka, vidjevši fotografiju, prepoznala je karakteristike Gospinog lica, lica koje vidi kad joj se ukaže. Ovo je prva takva Gospina fotografija u Međugorju.

Druga fotografija Gospe: Fotografirala časna sestra

Priča o drugoj najpoznatijoj fotografiji potekla je od jedne časne sestra iz Vatikana, koja je hodočastila u Međugorje. Bila je pozvana da bude prisutna u sobi za vrijeme ukazanja. Snimila je raspelo na zidu, iznad mjesta na koje su gledali mladi vizionari tijekom ukazanja. Kad je fotografija razvijena, na filmu se pojavio krupni plan lica lijepe mlade žene. Jedna od vidjelaca kasnije je rekla da jako sliči Gospi: “Ali,” dodala je, “još je ljepša!”


Wayne Weible autor je jedne od najprodavanijih knjiga o Međugorju. Upravo ova fotografija krasi naslovnicu njegove knjige. Kako kaže, kad je pripremao knjigu stiglo mu je mnogo fotografija hodočasnika, ali kad je ovu fotografiju vidio, nešto mu je jako dodirnulo srce, zbog čega je upravo ovu fotografiju odlučio svijetu pokazati kao fotografiju Gospe.

gospe

www.medjugorje-news.com

Izvor
dnevno.hr
Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er