CRKVAVJERA I DUHOVNOST

Čudesna snaga molitve- dječak u potpunosti ozdravio po molitvi ovim svecima

Čudesna snaga molitve- dječak u potpunosti ozdravio po molitvi ovim svecima Čak i ženi s velikom vjerom riječi koje je, Paula Rechen čula zvučale su predobro da bi bile istinite. Obitelj Rechen je bila na samo tjedan dana od putovanja u New York sa suprugom i 14-godišnjim sinom Grantom, gdje je Grant trebao biti podvrgnut operaciji – najnovijoj operaciji svog djeteta koje je u životu imalo 16 postupaka – a razlog je ovoga puta bio otkrivena tumorska masa na mozgu.

U studenom su liječnici pronašli tumor na magnetskoj rezonanci nakon što se Grant počeo osjećati loše. U početku su se bojali da je njegovo stanje povezano s rijetkom bolešću s kojom se borio cijeli svoj život počevši od 3. mjeseca, a to je malformacija vene Galene, rijetka abnormalnost krvnih žila.
Dakle, bilo bi prirodno da se Recheni boje najgoreg. No, nekoliko dana prije odlaska na operaciju, obitelj je sa svojom zajednicom prisustvovala posebnoj misi ozdravljenja u crkvi sv. Antuna Padovanskog u Lulingu, gdje je otac Anthony Odiong molio nad Grantom. Pomazao ga je uljem i stavio Grantove ruke i glavu na sliku Gospe od Guadalupe, izložene u kapeli.

Čudesno ozdravljenje, tumor je nestao

‘Svećenik mi je rekao, Grant će ozdraviti’, svjedoči Paula. ‘Jedan član molitvene zajednice rekao mi je isto, da će biti izliječen’. ‘Kao majka to priželjkujete, ali jednostavno to ne očekujete.’ Tako su otišli na operaciju i razmišljali što će biti dalje? Samo što dalje nije bilo ništa. Za čudo, tumor je nestao, a Grant je potpuno ozdravio. Otišao je angiogram (pretraga) prije operacije. U roku od sat vremena čuli smo se s liječnikom koji je rekao, ‘ne moram ništa drugo učiniti, dječak je izliječen, dječak je izliječen. Ne morate se više vraćati. ’

Obitelj vjeruje da je njihov sin doživio čudo

Nitko nije bio potpuno siguran kako je tumor nestao. Ova obitelj pak sve zahvale polaže u ruke Blažene Djevice Marije, svetog Josipa, Isusa i svetog Antuna. ‘Svi smo imali Granta u molitvama prije njihovog odlaska’, rekao je Kevin Robicheaux, član zajednice sv. Antuna. ‘Nastavili smo moliti za siguran let, dobre rezultate i za liječnike, njihovo osoblje, da se Grant vrati kući siguran i u boljem stanju. I otišao je ali je u osnovi to je postalo putovanje, posjet prijateljima i obitelji, jer mu ipak nije bila potrebna medicinska intervencija.’
Rechen u potpunosti vjeruje da je njezin sin doživio čudo i ima mnogo razloga da prihvati tu ideju. Grant je jedna od samo dvije poznate osobe na svijetu koje su preživjele obostrano srušene vratne vene i malformaciju vene Galena. Većina djece kojoj je dijagnosticirana malformacija vene Galena ne živi dovoljno dugo da bi čak i dobila dijagnozu, jer uzrokuje rupu u srcu zbog bolesti.

Može živjeti normalnim životom

Prije tri godine Grantov neurokirurg rekao je da su tradicionalne mogućnosti liječenja iscrpljene i predložio eksperimentalni tretman zračenjem koji će, mogu se samo nadati izliječiti dječaka. Ali kad se krajem prošle godine utvrdilo da se tumor pojavio u Grantovom mozgu, nemoguće je opisati strah obitelji. Ti su strahovi sada ugašeni.  Gotovo je, može živjeti normalnim životom, svjedoči Paula, majka dječaka koja kaže da je čuti te riječi zvučalo predobro da bi bilo istinito. Kad smo rekli Grantu da je ozdravio, sav se raznježio, kao da nije mogao vjerovati, bilo je tako emotivno, govori majka. Sad je tako sretan, eno ga radi na dizajniranju vlastitih mamac za ribolov jer voli loviti ribu, govori obitelj za heraldguide.com.

www.medjugorje-news.com/ dnevno.hr

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er