ZANIMLJIVOSTI

Četveromjesečna beba Božjom milošću izbjegla smrt kada je tornado protutnjao njegovom kućom i odnio ga

Četveromjesečna beba za dlaku je izbjegla smrt kada je tornado protutnjao njegovom kućom i odnio ga. Prošli tjedan tornado je protutnjao gradom Clarksvilleom u državi Tennessee, usmrtivši šestero ljudi i ostavivši desetke ozlijeđenih. A iza njega je sićušna beba ostavljena u najnevjerojatnijim okolnostima.

Sandy Moore i njezina obitelj bili su u svojoj mobilnoj kući kada je tornado pogodio okrug Montgomery. Bila je unutra sa zaručnikom, njihovim jednogodišnjim sinom i četveromjesečnim dječačićem. Kako se tornado približavao, mama je za lokalne vijesti rekla kako je u sebi čula glas da potrči i tijelom zaštiti svog starijeg sina, piše Aleteia

“U trenutku kada sam skočila na njega, zidovi su se srušili.” Dok je najstarije dijete bilo na sigurnom, tornado je pomeo kolijevku u kojoj je spavala njezina beba. “Prvo je pao krov, vrh tornada se spustio i pokupio kolijevku s našom bebom. ” No, i njezin je zaručnik, u pokušaju da se uhvati za kolijevku, bio uvučen u ruke tornada. Srećom, njezin zaručnik i njihovo najstarije dijete uglavnom su prošli neozlijeđeni. Ipak, nije bilo poznato gdje je njihov mališan, a mama strahuje od najgoreg.

Par je otišao potražiti svoje najmlađe dijete i naišao na njega kako leži u stablu koje je palo tijekom tornada. Mama je rekla: Mislila sam da je mrtav. Bila sam prilično sigurna da je mrtav i da ga nećemo pronaći. Ali on je ovdje, i to Božjom milošću.”

Nevjerojatna priča o preživljavanju svog malenog dječaka: Bože, djetetu od 4 mjeseca morali su zalijepiti uho od posjekotine. Rečeno nam je da je izgledao kao da je nježno položen na drvo. Kao da ga je anđeo sigurno doveo do tog mjesta.”

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er