VIJESTI

BOŽE BUDI MILOSTIV Apokaliptični prizori sa parade u Italiji: Na svetogrđe se oglasio i tamošnji biskup

‘Gay parada ponosa’ održana u Cremoni u Italiji u subotu 4. lipnja 2022. hulila je Gospu s užasnom sklupturom koja je ismijavala Bezgrešnu Djevicu Mariju.

Sudionici parade nosili su najvjerojatnije gumenu lutku u toplesu odjevenu u eksplicitnu seksualnu odjeću. Žena s aureolom također je nosila veo na glavi, tamnu šminku, crvene potpetice i suknju.

Katolici diljem svijeta izrazili su ogorčenje zbog uvrede protiv vjere i izrugivanja Gospina vječnog djevičanstva.

Biskup biskupije Cremona Antonio Napolioni objavio je javno priopćenje u kojem se osvrnuo na prekršaj. Rekao je da ga je blasfemija tog događaja “šokirala” i “zabolila”.

Evo cijelog teksta njegove izjave:

“Nakon manifestacije ‘Cremona Pride’ održane u subotu, 4. lipnja u gradu, šokiran sam s brojnim građanima, vjernicima i nevjernicima, zbog prisutnosti uvredljivih i očito bogohulnih slika, koje ne mogu imati nikakav edukativni ili komunikativnu vrijednost  prava. To su geste koje nikome ne donose dobro, a koje štete i mnogima koji se obvezuju na međusobno poštovanje društva bez diskriminacije. Izražavam svoju bol i bol kršćanske zajednice, u želji da uvijek učim od Majke Božje i čovječanstva pogled dobrodošlice, razumijevanja i pomirenja prema svima. Crkva iz Cremonese, uključena u otvoreni sinodalni dijalog s brojnim glasovima i iskustvima vlastitih zajednica i civilnog društva, u molitvi će njegovati daljnju predanost navještaja i dijaloga, koje ove tužne epizode neće potkopati.”

Postaje sve jasnije zašto je Marija se ukazavši se u Fatimi, u Portugalu,1917.g. sestri Luciji i pokazala svoje srce ovijeno trnjem i uputila riječi: Imaj sažaljenja prema Srcu svoje Presvete Majke, izbodeno trnjem, što ga svaki trenutak u njega zabadaju nezahvalni ljudi, a nema nikoga tko bi ga pokorom izvlačio!

Marija zatim objavljuje pobožnost pet prvih subota s jer postoji pet oblika uvreda i psovki koji se nanose Bezgrešnom Srcu Marijinu: psovke protiv Bezgrješnog začeća, psovke protiv njezinog Djevičanstva, psovke protiv Božanskog majčinstva, zajedno s odbijanjem da je se prizna za Majku svih ljudi; javni pokušaji usadjivanja u srca djece ravnodušnost, prijezir i konačno mržnju prema ovoj Bezgrješnoj majci i direktno vrijeđanje Srca Marijina na Njenim svetim slikama!

Bilo bi dobro prikazati tegobe i križeve svog života i ovog dana kao žrtvu za ljude koji ne znaju što čine i molitvom koju nas je Gospa naučila u Fatimi za ove trenutke:“ Žrtvujte se za grješnike i recite često, osobito kad prikazujete žrtvu: Isuse, ovo je Tebi za ljubav, za obraćenje grješnika i kao naknada za uvrede Bezgrješnom Srcu Marijinu.“

www.medjugorje-news.com

Izvor
VJERA
Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er