VJERA I DUHOVNOST

10 jutarnjih zapovijedi: Započni dan s Bogom, tako započinju najbolji dani!

10 jutarnjih zapovijedi

1. Odbij razmišljati o jučerašnjem danu, stvarima koje se nisu dogodile kako si očekivao i svim porazima koje si jučer doživio.

2. Ne trebaš čekati neki posebni događaj da započne tvoj život, započni ga dobrim odlukama i lijepim mislima i idi naprijed.

3. Nikada za nešto što te veseli nije prerano ili prekasno. Tvoja duša ne pozna godine tvoga tijela, pa ne trebaš ni ti.

Vezani članci

4. Započneš li ovaj dan s vjerom da će ti biti dobar, ništa te neće zaustaviti da gledaš njegovu ljepotu u svim stvarima koje te okružuju.

5. Da bi uživao u današnjem danu, ne trebaš se uspoređivati s drugima ljudima ili drugim danima, današnji dan je jedinstven i to je sve što moraš znati o njemu.

6. Danas ti ne treba mnogo novaca, mnogo iskustava da bi dan nazvao dobrim, dovoljno je da imaš nečiju podršku kada zapne.

7. Danas ti trebaju prioriteti, ako ih nemaš, odvoji malo vremena da razmisliš i postaviš ih. Jedino te oni neće umoriti beznačajnostima.

8. Zapamti da su najljepši dani često oni najjednostavniji. Čini se da se ništa posebno ne događa a zapravo se događa sve ono bitno.

9. U kojem god pravcu danas krenuo ne zaboravi na jednu stvar, ne zaboravi predahnuti i odmoriti svoju dušu.

10. Započni dan s Bogom! Tako započinju najbolji dani!

Mario Žuvela

www.medjugorje-news.com

Izvor
duhovnost

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er