VJERA I DUHOVNOST

Nikada nije skrivao svoju vjeru i pripadnost katoličkoj Crkvi: Zlatko Dalić hodočastio 50 kilometara od rodnog Livna do Gospe Sinjske

Dalić je jedan od rijetkih visokopozicioniranih Hrvata koji nikada nije skrivao svoju vjeru ni pripadnost Katoličkoj crkvi. Sam je rekao kako na utakmicama hrvatske reprezentacije uvijek u džepu nosi krunicu

Ovih dana svi putevi vode u Gospina svetišta, a u onom najpoznatijem u Dalmaciji – u Sinju, našao se jedan od najpoznatijih Hrvata, piše Slobodna Dalmacija.

Riječ je o izborniku hrvatske nogometne reprezentacije Zlatku Daliću.

Gospi Sinjskoj u pohode Dalić je dopješačio iz rodnog Livna udaljenog od svetišta 50 kilometara, dokazavši da je u dobroj formi.

Dalić je jedan od rijetkih visokopozicioniranih Hrvata koji nikada nije skrivao svoju vjeru ni pripadnost Katoličkoj crkvi. Sam je rekao kako na utakmicama hrvatske reprezentacije uvijek u džepu nosi krunicu.

A kad su zdravi i spremni naši Vatreni, što ima bolje od Gospina zagovora uoči jesenskih kvalifikacijskih utakmica naše reprezentacije za Svjetsko prvenstvo u Kataru! Još u nama živi finale na SP-u u Rusiji 2018. godine kad su nam Vatreni podarili toliko radosti.

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er