VJERA I DUHOVNOST

Zašto su Gospine poruke zabrinule papu

Zašto su Gospine poruke zabrinule papu “Doći će dan kada će civilizirani svijet zanijekati svoga Boga, kada će Crkva sumnjati kao što je Petar sumnjao. Ona će biti u iskušenju da vjeruje kako je čovjek postao Bog.

“Zabrinut sam zbog poruke Blažene Djevica maloj Luciji iz Fatime. “

“Zabrinut sam zbog poruke Blažene Djevica maloj Luciji iz Fatime. Ova Marijina upornost o opasnostima koje prijete Crkvi je Božansko upozorenje protiv samoubojstva mijenjanja Vjere, u Njezinoj liturgiji, Njezinoj teologiji i Njezinoj duši … oko sebe čujem sve same inovatore koji žele rasformirati Svetu kapelu, uništiti univerzalni plamen Crkve, odbaciti njezine ornamente i natjerati je da osjeća kajanje zbog njezine povijesne prošlosti.

“Doći će dan kada će civilizirani svijet zanijekati svoga Boga, kada će Crkva sumnjati kao što je Petar sumnjao. Ona će biti u iskušenju da vjeruje kako je čovjek postao Bog. U našim crkvama, kršćani će uzalud tražiti crveno (op. vječno) svjetlo, gdje ih Bog očekuje. Poput Marije Magdalene, plačući pred praznim grobom, pitat će se: ‘Gdje su ga odveli?‘ “

– Eugene kardinal Pacelli, budući papa Pio XII., 1931

www.medjugorje-news.com

Izvor
quovadiscroatia
Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er