MEĐUGORJE

Vidioc Ivan Dragičević: Kad se u svijetu dogode fizičke promjene, shvatit ćete zašto se Gospa ukazivala tako dugo svakodnevno

Vidioc Ivan :” Gospina ukazanja raskrižje su čovječanstva, novi poziv, novi put, nova budućnost čovječanstva. Kad se u svijetu dogode fizičke promjene, shvatit ćete zašto se Gospa tako dugo ukazivala ovdje.”

Tijekom proslave 30. godišnjice Gospinih ukazanja u Međugorju, vidioc Ivan Dračičević objašnjava bit Gospinih poruka i da ćemo morati biti spremni na fizičke promjene u svijetu.

Govor Ivana Dragičevića za 30. godišnjicu ukazanja jasno je usredotočen na poruke koje je Gospa podijelila sa svijetom putem vidioca i pita se je li se u ovih 30 godina zaista nešto promijenilo u svijeta i ako je, je li ta promjena dovoljna da nas pripremi za novo razdoblje koje je najavila Kraljica mira: „Ova Gospina ukazanja raskrižje su čovječanstva, novi poziv, novi put, nova budućnost čovječanstva. Ali koliko smo svjesni poruka? Dolaze li nam u srce? Živimo li s njima? “.

Ivan: „Gospa nam i dalje daje svoje poruke kako bi smo ih mogli usvojiti u svojim srcima i primjeniti u svojim životima.

Odgovarajući na pitanja prisutnih koja su uglavnom povezana s iznimnim trajanjem ukazanja i sadržajem poruka, Ivan objašnjava da je učestalost tih poruka vremenom prorijeđena jer je u početku postojala potreba da svijet upije ono što je Gospa imala poručiti: „Nekih smo godina dobivali poruku svakog četvrtka, a zatim jednom mjesečno. Zašto? Gospa nam je davala više vremena da shvatimo svaku poruku “. Kad se u svijetu dogode fizičke promjene, shvatit ćete zašto je dolazila svaki dan “.

Čini se da je posljednja Ivanova rečenica povezana s 10 tajni danih vidiocima i s vidljivim znakom koji će Gospa ostaviti, ali Ivan skreće pozornost s tajni, objašnjavajući da se odnosi na nešto drugo. Vraćajući se na značenje Gospinih poruka, Ivan objašnjava da je to u osnovi poziv pojedinim vjernicima i obiteljima da preuzmu odgovornost za život prema Evanđelju i onome što su Crkva i Krist prije Gospe već rekli, ali to se danas više ne čuje: „Znamo za pozive koje nam je Krist davao ali ne živimo to. Gospa nas poziva da budemo odgovorni “.

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er