MOLITVEVJERA I DUHOVNOST

Zaštitnička molitva Isusu za obitelj

Zaštitnička molitva Isusu za obitelj:

Gospodine Isuse, u rane tvoga presvetoga Srca stavljam sebe i sve članove svoje obitelji. Ponizno te molim, oprosti nam sve naše grijehe i učini naša srca po svojem Srcu, blagim i poniznim.

Molim te da svojom predragocjenom Krvlju prekriješ, ispuniš i zaštitiš mene i sve članove moje obitelji. Isuse Kriste, ti si jedini Gospodin i naš Gospodar; samo ti imaš svu vlast nad svima nama. Molitva Isusu

Gospodine Isuse, opečati svojom presvetom Krvlju sve članove moje obitelji, prostore u kojima živimo i radimo, sve ljude s kojima se susrećemo i surađujemo, sva prijevozna sredstva kojima se služimo, sve izvore dohotka i sva materijalna sredstva koja su nam od Boga namijenjena i koja već posjedujemo.

Isuse, ulij nam svoju ljubav za sve ljude, osobito one koje teško prihvaćamo i one koji nas ne vole. Neka tvoja sveta Krv, Isuse, slomi snagu svake loše navike među nama, svih negativnih riječi, misli, želja, osjećaja i postupaka. Otkloni od nas posljedice negativnosti iz prošlosti. Molitva Isusu

Po svojoj muci i uskrsnuću učini nas otvorenim za sve što nam želiš dati. Neka nas tvoja Krv opere i iscijeli sve naše rane. Neka snaga tvoje Krvi slomi u nama i među nama sva negativna naslijeđa duha i duše koja se žele prenijeti na nas od pokojnih članova naše obitelji (zastati i nabrojiti).

Isuse, svojom svetom Krvlju operi ih i otkupi kod nebeskog Oca i uvedi ih u svoju slavu. Hvala ti za tvoju i našu Majku, za svete zaštitnike moje obitelji, za anđele čuvare svakog od nas, za njihovu neprestanu pomoć i zaštitu. Slava tebi, Gospodine Isuse! Amen.
Slava Ocu…

MAJKO MARIJO u plamen ljubavi Tvoga bezgrešnog Srca stavljam najprije sebe, zatim sve članove svoje obitelji! Uzmi nas sve u svoje naručje i prekrij nas sve svojim plaštem i zaštiti nas od svakoga zla na duhu, duši i tijelu! Budi naša Majka, zagovornica i zaštitnica. Molitva Isusu

SVI BOŽJI ANĐELI: sveti Mihovile, sveti Rafaele, sveti Gabrijele, sveti Anđeli čuvari i sve Legije Božjih Anđela učinite nas neozljedivim i nevidljivim pred svim našim vidljivim i nevidljivim neprijateljima.
Zaštitite mene i sve članove moje obitelji od nasrtaja palih i zlih anđela na duhu, duši i tijelu. Vodite nas kroz ovaj život i dovedite nas u život vječni. Molitva Isusu

SVI SVECI BOŽJI: sveti Maksimilijane Kolbe, sveti Josipe, sveti Ante, sveti Franjo, sveti Ivane, svi sveci roda hrvatskoga: sveti Nikola Taveliću, sveti Leopolde Mandiću, sveti Marko Križevčanine, blažena Ozana Kotorska, blaženi Augustine Kažotiću, blaženi Alojze Stepinac i svi ostali sveci i svetice Božje molite se za me, molite se sa mnom, molite se za sve članove moje obitelji i svih njezinih članova, sačuvajte nas od svakog zla na duhu, duši i tijelu. AMEN!

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er