BIJAKOVIĆIBRDO UKAZANJAVIJESTI

ZAHVALA GOSPI Prekrasna fotografija tenisača Ivana Dodiga na Brdu ukazanja poslije osvajanja Australian opena

Dva dana nakon trijumfa u Australiji, Ivan Dodig se vratio u Međugorje i na koljenima zahvalio Gospi na svemu…

„Gospe, hvala ti na svemu!“, napisao je na Facebooku hrvatski tenisač Ivan Dodig koji je u nedjelju s Filipom Polašekom osvojio Australian Open. Na Facebooku je također objavio fotografije kako se penje na Brdo ukazanja i moli ispred Gospi na kipa.

Radio Mir Međugorje javlja kako se Dodig na Brdo ukazanja popeo s dvojicom braće Mladenom i Željko te sinom i nećakom. ”Došao sam zahvaliti Gospi i Bogu za ovaj veliki uspjeh”, izjavio je Dodig.

Dodao je kako mu vjera i Međugorje puno znače. ”To mi daje ogromnu svakodnevnu snagu. Za sve što sam do sada postigao u životu zahvaljujem Bogu i Gospi, jer bez vjere ne bi bilo ništa od ovoga svega…”, kazao je Dodig.

Ivan Dodig, inače rođeni Međugorac, u nedjelju je sa slovačkim partnerom Filipom Polašekom pobijedio branitelje naslova Rajeeva Rama i Joeyja Salisburyja s rezultatom 6:3, 6:4. Inače, Dodigu ovo predstavlja, nakon Roland Garrosa 2015. godine, drugi Grand Slam naslov u konkurenciji muških parova, a još tri je osvojio u mješovitim parovima.

Uspješni tenisač i hrvatski rekorder po broju osvojenih Grand Slam naslova,  krajem prošle godine postao je ambasador Marijinih obroka, čime se pridružio međunarodnoj obitelji koja hrani više od 1,6 milijuna djece u najsiromašnijim zemljama.

Iako igra za Hrvatsku, Ivan Dodig je rođen u Bosni i Hercegovini, u Međugorju, mjestu u kojem Marijini obroci imaju svoje korijene. Marijini obroci plod su Međugorja. Upravo tu u ovom marijanskom svetištu, koje svake godine posjete milijuni hodočasnika, svoje nadahnuće pronašli su mnogi ljudi koji su bili uključeni u prve projekte Marijinih obroka.

„Ja sam tenisač, ponosni otac i suprug. Podupirući Marijine obroke, suosjećam sa svim onim roditeljima koji se bore kako bi prehranili svoju djecu i omogućili im da ostvare svoje potencijale. Želim podići razinu svijesti o ovoj predivnoj misiji te potaknuti druge kako bi se uključili i ponudili ovim obiteljima bolju budućnost.“

www.medjugorje-news.com/radio-medjugorje.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er