MEĐUGORJE

Vidjelica Mirjana upozorava: Prve dvije tajne trajat će neko vrijeme…

“Gospa mi je rekla da je potrebno puno moliti dok se ne otkrije prva tajna. Prve dvije tajne trajat će neko vrijeme. Budite spremni, bit će vidljivo, potrebno je malo protresti svijet. Uzrokovat će da se svijet zaustavi i razmisli. Ali osim toga, potrebno je žrtvovati se što je više moguće, pomagati drugima koliko je to u našim mogućnostima i postiti, posebno sada prije prve tajne”, upozorava međugorska vidjelica Mirjana dodajući:

“Rekla je da smo se dužni pripremiti. Ona ne samo da traži, već moli sve da se obrate, mole, poste. Oni koji ne vjeruju, nemaju pojma što ih čeka i zato je, poput majke, u dubokoj žalosti zbog njih.

Nije dovoljno samo moliti. Nije dovoljno jednostavno i brzo izgovoriti nekoliko molitava da bismo mogli reći da smo molili i izvršili svoju dužnost. Ono što ona želi od nas je da se molimo iz dna duše, to je dijalog s Bogom, kaže vidjelica Mirjana.

Gospina poruka vidjelici Mirjani 2. lipnja 2019.

“Draga djeco, samo čisto i otvoreno srce će učiniti da zaista upoznate moga Sina i da
svi oni koji ne poznaju njegovu ljubav po vama je upoznaju. Samo ljubav će učiniti da shvatite da je jača od smrti jer prava ljubav je pobijedila smrt i učinila da smrt ne postoji. Djeco moja, opraštanje je uzvišeni oblik ljubavi. Vi, kao apostoli moje ljubavi, morate moliti da biste u duhu bili jaki i mogli shvatiti i oprostiti. Vi, apostoli moje ljubavi, razumijevanjem i oprostom dajete primjer ljubavi i milosrđa. Moći shvatiti i oprostiti je dar za koji treba moliti i njegovati ga.

Praštanjem pokazujete da znate ljubiti. Pogledajte samo, djeco moja, kako Nebeski Otac ljubi vas velikom ljubavlju, razumijevanjem, opraštanjem i pravednošću, kako vam daje mene—majku vaših srdaca. I evo tu sam među vama da vas blagoslivljam majčinskim blagoslovom, da vas pozovem na molitvu, post, da vam govorim da vjerujete, da se nadate, da opraštate, da molite za svoje pastire, i iznad svega bezgranično ljubite.
Djeco moja, slijedite me. Moj put je put mira i ljubavi, put moga Sina. To je put koji vodi do trijumfa moga srca. Hvala vam. 

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er