MEĐUGORJEVJERA I DUHOVNOST

Vidjelica Mirjana: Bez ovoga neće biti trijumfa srca naše Majke…

Vidjelica Mirjana : Gospa kaže „ne trebaju im vaše osude i vaše kritike; trebaju im vaše molitve i vaša ljubav jer će im Bog suditi kao svećenicima, ali on će i vama suditi zbog vašeg ponašanja prema njima. Moja djeco, ako izgubite poštovanje prema svećenicima, polako gubite poštovanje prema Crkvi i Gospodinu “.

Čak i za vrijeme ukazanja Gospa kaže „Dajem vam svoj majčinski blagoslov, ali najvažniji blagoslov koji možeš dobiti na zemlji je onaj koji možeš dobiti od svećenika jer te preko njih moj Sin blagoslivlja“, „ne zaboravite moliti za svoje pastire, njihove je ruke blagoslovio moj Sin “ govori vidjelica Mirjana.

Zbog toga vas molim: kad se vratite u svoje župe, pokažite svima kako bi se trebalo odnositi prema svećenicima. Ako vaš župnik učini nešto što vi mislite da je pogrešno ne idite uokolo sudeći mu već uzmite krunicu i molite za njega. To je način da mu pomognete, ne sudite: na ovom svijetu postoji toliko suda, a tako malo ljubavi. Gospa uvijek želi da nas prepoznaju po ljubavi, samo Bog može suditi.

vidjelica

Vidjelica Mirjana: Svećenici su most do srca naše Majke

Htjela bih vam reći zašto nas Gospa priprema toliko godina, ali nažalost još uvijek ne mogu. Ali mogu vam reći jedno: između razdoblja u kojem sada živimo i vremena trijumfa srca naše Majke postoji most i taj most su naši svećenici. Zbog toga Gospa toliko inzistira posebno u novije vrijeme na molitvi za njih, jer most mora biti vrlo jak da bismo svi mogli proći. Gospa kaže “s njima ću trijumfirati”, tada bez naših svećenika neće biti trijumfa srca naše Majke. Još jučer je rekla da se moramo moliti za naše svećenike koji imaju snage i ljubavi da nas vode, zbog toga vas molim da se molite za svoje pastire, pokažete da ih volite i poštujete.

Vezani članci

www.medjugorje-news.com prijevod Maja

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er