BIJAKOVIĆIBRDO UKAZANJAMEĐUGORJEPLAVI KRIŽVJERA I DUHOVNOST

Vidjelica Marija: Jedino ukazanje na kojem su svi prisutni mogli dodirnuti Gospu

Vidjelica Marija :”Pitali smo kako će je drugi dodirnuti, a ona je odgovorila da uzmemo njihove ruke i približimo ih njoj. Tako je i bilo, svi su dodirnuli Gospu. Svi nazočni su nešto osjetili. Nekima je bilo hladno, nekima vruće, neki su osjetili miris ruža, kroz neke je prostrujala neka struja i svi su vjerovali u njezinu prisutnost”

U jednoj od poruka Gospa je kazala kako je cilj njezina dolaska na zemlju da svatko od nas bude sretan ovdje na zemlji i kasnije s njom u raju?

Sigurno da to Gospa želi i tomu nas uči preko poruka koje daje svakog 25. u mjesecu. Iako teolozi kažu kako su te poruke jednostavne, ako ih živimo, njima postižemo ono što Gospa želi, kazala je Marija.

Kada Gospa kaže npr. postite, molite, teško je ponekad kleknuti na koljena i reći: Bože, evo u poniznosti ti se dajem, dajem ti ovo svoje vrijeme.

Gospa kaže u jednoj poruci: »Neka vam Isus postane najbolji prijatelj.» Kada je Gospa od nas tražila 3 sata osobne molitve, rekli smo: “Da to nije možda previše?”

Gospa nam je tada rekla da ne gledamo na sat kada nam dođe drag prijatelj, znači da ne žalimo to vrijeme, kazala je vidjelica Marija.

Isto se odnosi na Isusa, koji je naš najbolji prijatelj. Tako smo shvatili i vidjeli da nas Gospa sve ovo vrijeme uči da preko molitve, preko našega osobnog iskustva i preko poruka koje daje, preko odricanja i posta te odluke za svetost – stvaramo raj na zemlji.

Ako stavimo Boga na prvo mjesto u našem životu, sigurno će nas Bog blagoslivljati. Ne samo našu molitvu, ne samo naš posao, već i naš odnos s ljudima i Bogom.

Svi smo mi grješnici i zato nas je Gospa pozvala na ispovijed, kazala je vidjelica Marija.

Sjećam se prvih dana ukazanja kad je Gospa rekla da će se ukazati blizu naših kuća, u polju – mi smo molili krunicu i ona je zaista došla.

Kad je bilo to ukazanje, rekla nam je da je svi možemo dodirnuti. Nismo mogli vjerovati, jer smo samo nas šestero mogli Gospu vidjeti, a drugi ne.

Pitali smo kako će je drugi dodirnuti, a ona je odgovorila da uzmemo njihove ruke i približimo ih njoj. Tako je i bilo, svi su dodirnuli Gospu.

Svi nazočni su nešto osjetili. Nekima je bilo hladno, nekima vruće, neki su osjetili miris ruža, kroz neke je prostrujala neka struja i svi su vjerovali u njezinu prisutnost, kazala je Marija.

U tom momentu mi smo vidjeli kako su na Gospinoj haljini ostajale mrlje. U jednom trenutku smo počeli plakati i pitali smo je zašto joj je haljina tako prljava.

Gospa nam je rekla da su to naši grijesi koje nismo ispovjedili. Tada nas je prvi put pozvala na ispovijed. Svi moramo biti svjesni svojih grijeha, obraćati se i željeti preko svoga života biti ispružene Isusove i Gospine ruke u ovom nemirnom svijetu.

To govorim osobito danas, kada je mnogo nemira u svijetu, atentata, ratova… Gospa kaže: »Neka mir započne u vašim srcima, a pravi mir dolazi samo od Boga, preko molitve.» Počnimo se obraćati.

Ako smo se odlučili na svetost, na obraćenje, svaki dan to moramo činiti sve više i više, kazala je Marija.

Vidjelica Marija i Gospa

www.medjugorje-news.com

Izvor
glasnik mira
Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er