GLAZBAOSTALOVIJESTI

(VIDEO) Klapski pjevači Edi Šegota i Mislav Biočina, novom prelijepom pjesmom “Ostavi mi snove”, predstavljaju svoj duo

Imena Edija Šegote i Mislava Biočine zasigurno su poznata svim ljubiteljima dalmatinske pjesme, ovi vrsni solisti godinama su stjecali iskustvo pjevajući u poznatim klapama Cambi, Iskon, Contra i Crikvenica, a sada su odlučili zaploviti novim vodama i predstaviti se kao duo.

Samozatajni Edi je kroz velike pjesme kao što su “Od zipke do križa“, “Kriva karta“, “Jedna rič“, “Neprolazna“, “Moreš li razumit“, “Lipoto moja” i mnoge druge uspio osvojiti mnogobrojnu publiku koja je prepoznala njegovu kvalitetu, iskrenu emociju i senzibilitet koje nose njegove izvedbe.

Ovi profilirani solisti imaju i autorsku komponentu tako da glazbu za njihovu pjesmu “Ostavi mi snove” potpisuje Mislav Biočina, tekst Ružana Kovač, a aranžman Hrvoje Domazet. Ovaj autorski tandem mnogi znaju i zbog pjesme “Srićo moja” koju izvodi klapa Contra, a pjesma broji preko milijun pregleda na YouTube-u.

Ovakav duo koji njeguje dalmatinski zvuk već neko vrijeme nije viđen, pa su Edi i Mislav ovdje vidjeli prostora da pruže publici i slušateljima nešto novo. Pjesma “Ostavi mi snove” je bila već neko vrijeme spremna za izlazak, no nedavna zbivanja s koronavirusom su odgodila početak ovog dua čije je vrijeme napokon došlo. Spot su snimili u Trogiru, u režiji Željka Petreša.

Nova pjesma koju će predstaviti na CMC festivalu, kažu, im je odlično legla, po zvuku i po aranžmanu, a daje mogućnost da Edijev tenor i Mislavov bariton budu idilično isprepleteni, na ravnopravnoj razini.

Ovo je nastavak njihovog diskografskog rada, predstavljen u novom ruhu. Veselimo se svemu što ovaj zanimljivi duo sprema za nas, jer su nas do sada navikli samo na najbolje.

scardona.hr

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er