SVJEDOČANSTVAVIDEO

Svjedočanstvo Nevenke Curić: Nakon smrti sina htjela si oduzeti život, vjeru i snagu za novi početak pronašla je u Šurkovcu

Svjedočanstvo medicinske sestre iz Dubrovnika, Nevenke Curić u četiri dana kako je objavljeno na YouTube pogledano je više od 80 tisuća puta.

Izuzetno svjedočanstvo žene koja je strahovala za svog sina od njegovog rođenja, a koji je doista stradao od onoga čega se njegova majka najviše pribojavala, nakon čega se njen život u potpunosti raspada i ona razmišlja samo o samoubojstvu.

U međuvremenu, zove je Ruža iz Neuma, za koju kaže da ju je poslao sam Isus da je spasi, i traži od nje da joj dogovori CT. Prvi put na CT-u Ruža ima tumor. Za nekoliko tjedana zove Ruža i ponovo hoće na CT jer kaže Isus ju je u potpunosti izliječio kod fra Ive u Šurkovcu. Nevenka misli da je luda ali dogovara joj i taj CT. Ispada da je tumor doista nestao, a na mjestu gdje je bio ostao je samo trag nalik obrisu koji ostane kad se nešto “odstrani”. Ruža ju neprestano zove u Šurkovac, a Nevenka to iznova odbija.

Jednog dana Nevenka se sprema učiniti samoubojstvo i sjeda u auto. Od tada ne sjeća se ničega, osim što vidi da sjedi na benzinskoj crpki u Neumu, a da se ne sjeća kako je do tamo došla.

Ali sjeti se da jedina osoba koju zna iz Neuma je Ruža, ona ‘luda Ruža’ koja ju je toliko puta zvala. Te večeri Nevenka s Ružom kreće u Šurkovac. Tamo susreće Isusa i od tada njen život postaje svjedočanstvo Božje ljubavi za nas i život čudesa.

Ovo snažno svjedočanstvo poslušajte u nastavku:

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er