SVJEDOČANSTVAVJERA I DUHOVNOST

Patricia Sandoval: “Planirano roditeljstvo” je sotonina tvornica smrti

Patricia je potražila pomoć i dobila ga u sakramentu ispovijedi. Ubrzo je Bog ozbiljno zahvatio njezin život i danas je jedna od najtraženijih pro-life govornika u svijetu. Tisućama mladih diljem svijeta Patricija svjedoči svoju priču, o važnosti čistoće, istini abortusa, posljedicama abortusa i čudesnom Božjem milosrđu koje nikoga ne napušta.

Odrastajući u Kaliforniji, Patricia Sandoval osjećala se kao da ima savršene roditelje – ujedinjene i pune ljubavi. Znala je tko je Bog, čak je imala viziju da je Isus kao malo dijete odvodi na nebo. Međutim, otprilike u vrijeme oko njezine Prve pričesti, njezina se majka duboko uključila u New Age pokret, a Patricia je to oduševljeno slijedila.

Odjednom, umjesto s Isusom počela je odrastati okružena tarot majstorima, svakodnevno je dozivala duhove, išla na konferencije vračara i bila uključena u razne okultne prakse a da nije bila ni svjesna što čini. Njezina se majka drastično promijenila, a sve je rezultiralo mučnim razvodom 1992. To je traumatiziralo Patriciju, koja je tada odrastala sa slomljenim ocem. Počela je čupati kosu, izlaziti van do dugo u noć, piti, partijati a sve da zatomi tugu koja proizlazi iz toga da joj nedostaje majka.

U šestom se razredu osnovne škole Patricia se priključila kao i svi mladi ljudi satu seksualnog odgoja kojeg predvodi organizacija Planirano roditeljstvo. Do tada nikada nije mislila o seksu, dolazi iz tradicionalne meksičke obitelji u kojoj se o tome nije govorilo. Učitelj je govorio djevojkama da je pobačaj njihovo pravo, rekavši: “Beba je tek kad napuni peti mjesec.” Ona nije propitivala što joj govore na tom satu, jednostavno je vjerovala da su oni učitelji i da znaju.

Vezani članci

Kad je imala dečka s 19 godina, pokušali su prakticirati “siguran seks” koji je naučila iz škole. Ipak, Patricia je ionako zatrudnjela. Kad je svom dečku rekla da je trudna, on je želio dobiti dijete, ali se brinula da će je otac izbaciti iz kuće. Nadalje, osjećala se kao da ima ciljeve koje želi postići i da ih neće moći ostvariti s bebom. Tako je lagala svog dečka i rekla mu da je spontano pobacila. Umjesto toga, napravila je abortus.

Nije mislila da će to biti velika stvar.U klinici je susrela mnoge maloljetne djevojke od 13-14 godina pune straha i užasa u očima. Kako je rekla, “da bi ste podigli lijek u ljekarni potrebno je pokazati osobnu iskaznicu i potvrditi da imate 21 godinu, dok za abortus u Kaliforniji od 13. godine možete abortirati bez pristanka roditelja.”

Nakon pobačaja, Patricia je patila od čestih noćnih mora. Vidjeti djecu za nju bi bila trauma. Ljutila bi se ili bi plakala stalno, loše se ponašala prema svom dečku i osjećala se zbunjeno i depresivno.

Na izlasku iz klinike dali su joj kutiju kondoma i kontracepcijske pilule. Patricia je nastavila sa ‘sigurnim’ seksom sa svojim dečkom, da bi unatoč pilulama koje je dobila u klinici ponovno zatrudnjela za šest mjeseci. Ovog puta dečku nije htjela reći i ponovno je otišla na abortus. Mislila je da će ovaj put biti lakše pobaciti, pa je potajno otišla u Planirano roditeljstvo. Tijekom pobačaja, aborter joj je rekao da je među rijetkim ženama koje ne plaču. Pogledao ju je i rekao:“Hrabra si! Čestitam ti. Ovo je najbolje za tebe.”

Ponovno je izašla iz klinike s pilulama i kondomima. Patricia se ubrzo počela osjećati samoubilački. Često se gledala u zrcalo i mislila: “Odvratna si.” Patila je od poremećaja prehrane i tjeskobe. Svojim dečkom nastavila je prakticirati ‘siguran’ seks i ponovno zatrudnjela unatoč pilulama i kondomima za šest mjeseci.
Kad je Patricia zatrudnjela treći put, rekla je svom dečku da mora ići s njom na pobačaj.

Nije htjela sama podnijeti taj teret. Molio ju je da ne ide. Rekao joj je da želi biti otac. Vikala je na njega, govoreći: „Nemaš pravo nad mojim tijelom! Uraditi ću abortus; ne možeš me zaustaviti! ” Sjeća se kako je jecao pri pomisli da će izgubiti dijete. ‘Oduzela sam mu pravo da bude otac, tijekom ovog abortusa njegove suze lijevale su po mom licu’.

Nakon pobačaja, Patricia je ostavila svog dečka i preselila se u Sacramento, nadajući se da će sve zaboraviti. Tražeći posao vidjela je da Planiranom roditeljstvu treba medicinska sestra koja priča španjolski i engleski. Radila je na recepciji u medicinskoj ordinaciji, pa se prijavila. U intervjuu im je rekla da nije medicinska sestra, ali svejedno su joj dali posao. Bili su vrlo uzbuđeni što je imala tri abortusa.

Prvi dan na poslu, Patricijina šefica rekla joj je da će savjetovati 50 pacijentica kojima mora reći da je abortus jedino rješenje za njihov život. Ako se koja predomisli, ona bi izgubila posao. Sjeća se kako je djevojkama govorila: „Imate 13 godina. Patit ćete ako dovedete dijete na ovaj svijet. ” Rekla im je da je tri puta pobacila i da je dobro.

U Planiranom roditeljstvu, Patricia je upozorena da nikada ne upotrebljava riječi “beba” ili “majka” ili “fetus”, jer bebi daje ljudsko dostojanstvo. Umjesto toga, rečeno joj je da kaže “to”, “nakupina tkiva” ili ” stanica”. Tijekom ultrazvuka prije pobačaja, zaslon nikada nije bio okrenut prema pacijentici, čak i ako bi molila da ga vidi. Uz to, Patriciju su upozorili da se ne smije sprijateljiti s pacijentima.

Ubrzo je Patricija pozvana da asistira na samim abortusima sa aborterom koji je dolazio u njihovu kliniku. Upozorena je da abortus smije trajati samo pet minuta jer minute su novac. Također, rečeno joj je da mame nikada ne smiju saznati da se njihove bebe bacaju u smeće. Čuvši tu rečenicu Patriciji je nešto probilo srce.

Sjeća se prve pacijentice. Djevojčica od 13 godina je bila trudna tri mjeseca. Ušao je aborter, rekavši, “Imamo pet minuta.” Uzeo je vrh usisavača, koji je izgledao poput duge igle s oštricom na kraju, i rekao Patriciji da stane iza njega. Djevojčica je udarala nogama i vrištala. Nije se mogao zaustaviti, pa je izbjegavao njezine udarce.

Tada je sinulo Patriciji i pitala se: „Kako on zna što radi? Ne vidi unutrašnjost maternice! To je potpuno slijepa operacija! ” Brinula se zbog potencijalnog oštećenja maternice. Za pet minuta, aborter je rekao, “Mislim da sam završio!” Otvorio je stakleni cilindar na usisnom stroju i sav sadržaj pao je u vrećicu.

U stražnjoj sobi Patricia je željela vidjeti ovu “nakupinu stanica” koju je aborter uklonio. “Medicinska sestra” koja ju je obučavala uzela je pincetu i podigla u vis malenu ručicu i rekla: “Ovo je dio broj jedan. Treba nam pet dijelova.”Patricia je šokirana jer na tim prstićima vidi sitne otiske prstiju. Zna da nas otisci prstiju određuju kao jedinstvena bića.  

Ali ono što joj je zaista slomilo srce bio je izraz djetetova lica koje se jasno vidjelo jer je beba imala savršeno formirano lice. Izraz bebina lica je bio vrisak. Ta mala usta bila su otvorena. Borila se za život, ali nije ju imao tko braniti. Tada je Patricia shvatila da su joj lagali. Nije pobacila nakupine tkiva. Pobacila je tri bebe. Svoju djecu.

Patricia se prisjeća: „Rad iza vrata klinike korak je od pakla! Vidjela sam žene kako vrište dok ih je naše osoblje vuklo hodnicima. Tamo se ubijaju djeca. Postala je duboko potresena i shvatila je kako Planirano roditeljstvo radi. Odlazi u škole gdje djecu potiču na seks. Daju im kondome najniže kvalitete i kontracepcijske pilule za koje znaju da će zakazati. Vesele se svakom abortusu. Na izlasku iz klinike ponovno djeca dobiju te iste pilule ne znajući da su prevareni. Osoblje klinike zna da će se djevojke opet vratiti. To je zarada, Sotonina tvornica, govori danas Sandoval.

Posljednjeg dana u Planned Parenthoodu došla je djevojka, blizu šestog mjeseca trudnoće s blizancima. Rečeno joj je s osmijehom da će nju pratiti na abortusu. Patricia se tada okrenula i pobjegla.

Patricia je željela ubiti bol koju je osjećala svjesna da je ubila svoju djecu. Upoznala je dečka koji joj je rekao da kokain može izliječiti njezinu bol. Na kraju je izgubila tri duge godine koje je provela živeći na ulici, ovisna o drogi. Počupala si je svu kosu. Izgledala je kao pogrbljena ispijena starica, potpuno uništena od droge. Jednog dana, Patricia se potukla sa svojim dečkom, a on se odvezao, ostavivši je samu na pločniku. Kad se on nije vratio, znala je da je dotaknula dno i da može umrijeti na ulici. Jecala je poput djeteta. Bila je sama, bez doma i bez ljudi.

U tom trenutku prisjetila se kad je bila mala da je imala blizak odnos s Bogom. Raširila je ruke i zahvalila Bogu na svojoj obitelji te ga iz dubine srca zamolila za oprost jer je uništila sve. Sklupčala se na pod i osjetila snažan zagrljaj. Podigla je glavu, a ispred nje stajala je djevojka prodornih plavih očiju i rekla joj: Isus te voli! Ja sam konobarica u onom tamo kafiću. Vidjela sam te kako plačeš. Molila sam za tebe, i ako te svi napuste nećeš biti sama jer Bog te nikad neće napustiti. Bog je bio s tobom cijelo vrijeme.Bog će ti sve oprostiti ti, biti ćeš dobro’.

Patricia je osjetila prodor ljubavi u njezino srce. Konobarica po imenu Bobbie odvezla je Patriciju kući njenom ocu. On ju je dočekao raširenih ruku, kao i majka koja se u međuvremenu obratila i vratila kući. Njezina majka svakog je dana išla na svetu misu i molila Gospodina da Patriciju vrati doma. Danas Patricija naglašava snagu majčine molitve i kaže: Majkama Bog ništa ne odbija!

Patricia je potražila pomoć i dobila ga u sakramentu ispovijedi. Ubrzo je Bog ozbiljno zahvatio njezin život i danas je jedna od najtraženijih pro-life govornika u svijetu. Tisućama mladih diljem svijeta Patricija svjedoči svoju priču, o važnosti čistoće, istini abortusa, posljedicama abortusa i čudesnom Božjem milosrđu koje nikoga ne napušta.

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er