CRKVASVJEDOČANSTVAVIDEOVJERA I DUHOVNOSTZANIMLJIVOSTI

VIDEO Bilokacija svećenika snimljena na sprovodu Padre Pia!?

Mistična bilokacija talijanskog svećenika fra. Domenico da Cese možda je snimljen na i u videu koji je emitirao sprovod Padre Pia.

Iako je sveti Padre Pio dobro poznat po raznim slučajevima bilokacije (prisutnost osobe na dva mjesta u isto vrijeme), možda je postojao još jedan sveti kapucinski svećenik koji je Božjom snagom bio prisutan na dva mjesta.

Zvao se fra. Domenico da Cese, a većinu svog života proveo je u svetištu u Manopellu u Italiji, gdje se čuva čudotvorna slika koja sadrži Isusovo lice. Tijekom svog života imao je povremene susrete sa svetim Padre Piom, au mnogočemu je Domenicov život bio vrlo sličan životu popularnog sveca.

bilokacija

Kad je Padre Pio umro 1968., Domenico je razgovarao s kolegom svećenikom, fra. Enrico Carusi, i rekao mu da neće doći na sprovod Padre Pija. Fr. Domenico je trebao predvoditi skupinu hodočasnika u svetištu u Manopellu i mnogi svjedoci potvrđuju njegovu prisutnost u svetištu.

Međutim, prema novoj knjizi, Sluga Božji, Padre Domenico Da Cese, O.F.M. Kapucin, Ilustrirana biografija, jedna je žena posjetila fra. Domenica nekoliko dana kasnije u svetištu i upitala ga: “Zašto se nisi odazvao kad sam te vidjela i pozdravila [na sprovodu Padre Pija]?” Fr. Domenico je šutio i nastavio dalje, čak i nakon što ga je žena drugi put pitala, nije se obraćao na pitanje niti je dao odgovor.

Nakon toga je objavljena televizijska snimka pogrebne procesije Padre Pija i mnogi su primijetili čovjeka koji je izgledao poput fra. Domenico. Prema riječima Antonija Binija, rođaka fra. Domenica koji je vidio snimku i “potvrdio da je to fra Domenico, ‘koji nije trebao biti prisutan u San Giovanni Rotondu’.”

Nadalje, fotograf u Italiji koji je poznavao fra. Domenica vrlo dobro, često ga fotografirajući, pogledao TV snimku i “odmah i bez oklijevanja rekao da je to Padre Domenico”.

Dok je fr. Domenico za života nije potvrdio ovo čudo, svjedoci tvrde da je njegova bilokacija snimljena na videu (vidi dolje).

Dana 3. ožujka 2015. proglašena je kauza za proglašenje svetim svećenika kapucina fra. Domenico da Cese je službeno lansirana, dajući mu titulu “Sluga Božji”. Vjerodostojnost tvrdnje o bilokaciji vjerojatno će se istražiti kako se bude nastavljala njegova kanonizacija.

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er