VJERA I DUHOVNOSTZANIMLJIVOSTI

UKRAJINA: Svijetleći križ se pojavio na nebu iznad Ukrajine 2 puta u zadnja tri dana!

UKRAJINA: Svijetleći križ se pojavio na nebu iznad Ukrajine 2 puta u zadnja tri dana! Samostan Svetog Mihovila Zlatnih Kupola je samostan koji djeluje u Kijevu, glavnom gradu Ukrajine.

Manastir se nalazi na desnoj obali rijeke Dnjepar, na rubu litice sjeveroistočno od Katedrale Svete Sofije.

A upravo se na nebu iznad Zlatnog samostana dogodilo nešto misteriozno, slučajno ili ne tijekom ovih ratnih dana. Tajanstveni bijeli KRIŽ pojavio se na nebu iznad ukrajinske prijestolnice, manifestirajući se tik uz zlatne kupole katedrale, piše strani portal.

Križ na nebu uočen je 2. ožujka 2022. zahvaljujući živim slikama s nadzorne kamere samostana sv. Mihaela zaštitnika ovoga grada. Na fotografiji preuzetoj iz videa kamere možemo vidjeti bijeli križ koji se nalazi ispod oblaka na maloj udaljenosti od kupola katedrale sv. Mihovila. Analiza slike isključuje odsjaj ili bljesak leće jer je u to vrijeme nad gradom bilo vrlo oblačno i stoga nije bilo sunčeve svjetlosti. Slika prikazuje kršćanski križ, simbol vjere i nade.

Nije slučajno da se križ pojavio iznad katedrale sv. Mihovila koju su sovjetske vlasti srušile 1930. godine, a obnovljenu i dovršenu 1991. godine, godine kada je proglašena neovisnost Ukrajine. Ovaj križ je očito poruka upućena Rusiji koja je ovih dana napala Ukrajinu i pokrenula vrlo nasilnu ratnu akciju.

Jučer se na nebu iznad Khersona u Ukrajini, ponovno pojavio svjetleći križ. (foto pogledajte ovdje) Slučajnost ili se viđenja sv. Faustine ostvaruju, tek ćemo vidjeti. Bog neka je uz nas i cijeli svijet.

svijetleći križ

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er