BIJAKOVIĆIMEĐUGORJEOSTALOVIJESTIZANIMLJIVOSTI

SPONZORIRANI ČLANAK| U Bijakovićima, župa Međugorje otvoren najsuvremeniji privatni dom za starije i nemoćne “Kraljica mira”

U Bijakovićima u župi Međugorje otvoren je najsuvremeniji privatni starački dom, koji nosi naziv “Kraljica Mira”.

Zbog svog prirodnog okruženja,stječe se utisak kao da objekt nije smješten u gradskoj sredini, ali je opet u blizini svih potrebnih institucija za uspješno funkcioniranje a svega je jedan kilometar udaljen od župne crkve svetog Jakova u Međugorju. 

Objekt se sastoji od 22 sobe predviđenih za smještaj 50 korisnika, opremljenih svim potrebnim suvremenim medicinskim pomagalima. Postojeće sobe su raspoređene kao jednokrevetne , dvokrevetne i trokrevetne.

Iz objekta i uređenog dvorišta korisnici će moći da uživaju pogledom ka živopisnoj i prirodnoj okolini. U objektu korisnicima će biti na raspolaganju restoran sa izlazom na park koji se također nalazi u sklopu doma za starije i nemoćne ,suvremenom kuhinjom, po HACCP standardu, molitveni prostor, frizerski salon, prostor za dnevni odmor, radionice, kao i sala za vježbanje i rehabilitaciju korisnika opremljenom sa najmodernijim uređajima za pružanje fizikalne terapije.

Također u sklopu doma biti će park prilagođen za sve korisnike doma. Objekt je u potpunosti klimatiziran,

Najvažniji segment je iskusno i izuzetno obučeno medicinsko i nemedicinsko osoblje ustanove koje pruža stalnu njegu i pažnju tokom 24 sata, 365 dana u godini, a njihovo prisustvo je tu da podrži, ohrabri korisnike doma, jer se život u domu ne završava već dobiva drugu dimenziju.

Pronaći nas možete na “Ulica Hrvatskih branitelja 13 Bijakovići – Međugorje, 88266 BiH”, a sve informacije o najsuvremenijem privatnom staračkom domu “Kraljica Mira” možete dobiti pozivom na broj telefona +387/ 63 824 – 103 (Whatsapp, Viber) , upitom na mail adresu dom.kraljicamira@gmail.com ili porukom na Facebook stranicu.

FOTOGRAFIJE MOŽETE POGLEDATI OVDJE

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er