VJERA I DUHOVNOST

Snažna poruka Gospe od Akite današnjem svijetu

Uz veze s Fatimom, Gospa od Akite prenijela je sličnu poruku pokajanja i molitve jednoj japanskoj redovnici.

Ukazanja su započela 12. lipnja 1973.

Dana 12. lipnja 1973. s. Agnes Sasagawa iz Služavki Euharistije počela je primati nebeske vizije u samostanu koji se nalazi u Akiti, u Japanu. Isprva je vidjela anđeoska bića kako štuju euharistiju, ali onda je 6. srpnja 1973. Sasagawa vidjela drveni kip Djevice Marije kako joj govori, prenoseći snažnu poruku sličnu onoj koju je troje djece pastira primilo u Fatimi, Portugal. Kip je ubrzo nakon toga počeo krvariti, a suze su joj počele teći niz obraze. Oko 2000 ljudi svjedočilo je suzama koje su tekle iz kipa, a tekućina je skupljena i poslana u laboratorij na testiranje. Profesor sa Odjela za biokemiju Sveučilišta Akita proučavao je tekućinu, kao i nekršćanski forenzičar, dr. Kaoru Sagisaka. Potvrđeno je da je krv ljudskog porijekla, kao i suze. Nakon dugotrajne istrage, lokalni biskup, John Shoojiroo Ito iz Niigate, odobrio je ukazanje nadnaravnog porijekla i “vrijedno vjerovanja”. Vatikan nije dao službenu izjavu, prepuštajući to mjesnom biskupu.

Krunica kao naša obrana

Glavna Gospina poruka upućena s. Agnes Sasagawa bila je sadržajno slična ukazanjima u Fatimi. Poruke su bile usmjerene na molitvu krunice i vršenje pokore za grijehe čovječanstva kako bi se osigurao mir u svijetu. Također je otkrila zabrinjavajuću poruku sličnu Gospi Fatimskoj, objašnjavajući razdoblje kušnje koje će Crkva izdržati, piše Aleteia.

Djelo đavla će se uvući čak i u Crkvu na način da će se vidjeti kardinali protiv kardinala, biskupi protiv biskupa. Svećenici koji me štuju bit će prezreni i suprotstavljeni od svoje subraće … crkve i oltari opljačkani; Crkva će biti puna onih koji pristaju na kompromise i demon će pritisnuti mnoge svećenike i posvećene duše da napuste službu Gospodinu… Molite puno molitve krunice. Samo sam te još uvijek u stanju spasiti od nesreća koje se približavaju. Oni koji mi pokažu svoje povjerenje bit će spašeni.

Gospa od Akite, kao i u Fatimi, upozorava svijet na život odvojen od Boga i kakvu štetu to može učiniti čak iu Crkvi. Ipak, čak i kroz veliku krizu vjere, molitva, pokora i povjerenje će nas držati blizu Boga.

Iako su ta otkrića tehnički “privatna otkrića” i nismo dužni vjerovati u njih, poruka se ne razlikuje mnogo od bilo koje druge proročke poruke kroz povijest. Bog želi da mu se vratimo i spreman nas je primiti. Međutim, moramo se potruditi odvratiti od naših života u grijehu, trčati prema Bogu i povesti sa sobom što više ljudi.

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er