MEĐUGORJEVJERA I DUHOVNOST

ČUDESNO Snaga vjere u Međugorju: “Čvrsta vjera u Gospu izliječila me od…”

Amerikanka Colleen Willards bolovala je od tumora na mozgu. Trpjela je velike bolove. Muž je radio, a sin se o njoj brinuo kod kuće. Jedinu utjehu nalazila je u molitvi. Kad je prvi put čula za Medugorje,poželjela je tamo poći. Rekla je: “Ne idem da bih ozdravila, nego na tom svetom mjestu želim iskusiti nazočnost Djevice Marije.”

Stigla je u Međugorje i sutradan je na kolicima bila zajedno s drugim hodočasničkim skupinama kod jedne vidjelice. Ona je Collin zagrlila i za nju molila. Poslije susreta pošli su u crkvu na misu. Prije nego što je svećenik molio molitvu pretvorbe, iznenada je čula Gospine riječi:”Kćeri moja,predaj se potpuno Bogu Ocu! Predaj se posve Duhu Svetom, mome Zaručniku!
Predaj se mome Sinu Isusu! Predaj se sada posve!” Ona je odgovorila:”Da, predajem se posve! Sve na slavu Neba,sve na slavu Božju!” U tom trenutku osjetila je da je nešto škaklja u nogama i da se s njome nešto dogada.

Pri kraju mise znala je da je ozdravila.Ustala je iz kolica i mogla je iz crkve izići bez ičije pomoći. Kad se vratila u Ameriku, otišla je
svom liječniku, koji nije mogao odmah shvatiti da je Collin posve ozdravila od svoje bolesti.

www.medjugorje-news.com/medjugorje-tajna gospinih ukazanja

Vezani članci

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er