ZANIMLJIVOSTI

Simona unatoč prognozama liječnika postala majka po peti put!

Simona unatoč prognozama liječnika postala majka po peti put! Nevjerojatno koliko je silan Bog u životu Simone Mijoković, a koja od svog silovitog obraćenja svakodnevno svjedoči prisutnost Živog Boga u svom životu i životu svoje obitelji.

Simona je na društvenim mrežama objavila da je postala majka petom djetetu, Michaelu.

Napisala je: “Kad dođe vrijeme svjedočiti ću glasno, zahvalno i radosno ‘klicati s krovova‘ o ovom čudesnom daru Stvoritelja, Darivatelja i Gospodara Života.

Bit će to Glas klicanja Živoga Boga posebno za sve one koji nemaju glasa! Dobrodošao sine moj ljubljeni Michael u naš život.

Dobrodošlo 5. dijete u moje naručje, najveći Dar od Boga u moj život. A u mom srcu bio si i prije začeća vjerno navješten 17.3.2021., čuvan od Boga svakog dana trudnoće i darovan mi u naručje 9.3.2023.”

Ovo dijete je još jedno veliko svjedočanstvo jer, kako je Simona već svjedočila, nakon prve trudnoće, kćerkice Gabriele, rekli su joj da neće više moći biti mama. Mama je postala još četiri puta nakon tog. U jednoj od trudnoća  pukla joj je i maternica te se pojavila opasnost za za njen život i za život bebe, ali je Gospodin intervenirao i čudesno je zaliječio pred šokiranim liječnicima.

‘Kada sam rodila Gabrielu, rekli su mi u bolnici da vjerojatno više nikad neću biti mama zbog moje maternice uterus duplex. Ali nakon 11 godina Otac Nebeski pomilovao me kroz dar Života i darovao Joshuu. Tada u bolnici rekli su mi nemojte više biti trudna, na način ‘nemojte više rađati’ jer vaša maternica je jako loše. Puna rezova i oštećenja od prvog carskog reza i savjetujemo vam da se sterilizirate. Rekla sam jasno ‘NE! Gospodin, moj Isus je taj koji daruje. Moj Bog Stvoritelj i Gospodar života i On odlučuje o svemu’, napisala je.

‘Već sam svjedočila, i uvijek ću, da kada sam ležala s Joshuom u bolnici, kada su mi ga darovali na prsa, uskliknula sam svom radošću: ‘joj, ja bih još bebica.’

Rekli su: ‘smiri se, što ti je… pa tek si rodila’, itd… I srce je reklo odmah da Životu’, istaknula je te dodala da je Amalija u njen život došla nekoliko mjeseci kasnije.

‘Iako je trudnoća bila teška, krvarila sam na početku trudnoće od hematoma u maternici, a u 20. tjednu je puknuo rez od carskog od Joshue i prijetila je opasnost i meni i bebici. Opasnost životu. Čvrsto sam vjerovala u Boga koji daruje i vraća k Sebi život.

Iako su prognoze bile teške, nisu obećavale nego su davale suze na lice – opet, rekla sam ‘da, živote. Neka mi bude po volji Božjoj’.

Carski rez je zarastao čudesno u 26. tjednu, a Amalia Josipa je došla u 36+1, ušle smo u deveti mjesec.

Opet su rekli doktori: ‘sterilizacija, molim vas, da li želite sačuvati svoj život!?’ Moje malo srce tada i uvijek odgovara: moj život je u Bogu. Neka mi bude uvijek i zauvijek po Njegovoj svetoj volji.

Ne sterilizaciji! I onda nakon Amalije dođe Zvjezdana’, pisala je Simona prošle godine, a sad je došao i Michael. Dobro došao!

www.medjugorje-news.com

Izvor
vjera
Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er