BiHČITLUKOSTALOVIJESTIZANIMLJIVOSTIZDRAVLJE

MEĐUGORJE Održan sajam suvenira koje su izradile osobe s invaliditetom

Održan sajam suvenira koje su izradile osobe s invaliditetom. Humanitarno-izložbeni sajam suvenira i rukotvorina koje su izradile osobe s invaliditetom uz pomoć svojih terapeuta održan je danas u dvorištu crkve svetog Jakova u Međugorju. Sajam je organizirala Turistička zajednica Općine Čitluk u suradnji s Edukacijsko-rehabilitacijskim centrom Sveti Josip Radnik i Udrugom Susret, a suvenire i rukotvorine prodavali su članovi Udruge i djelatnici Centra, pise portal citluk.ba.

Prodajni štand svojim je sadržajem i ljubaznošću prodavača privukao brojne župljane župe Međugorje, ali i hodočasnike koji su sudjelovali u nedjeljnom molitvenom programu.

Kupujući izložene suvenire i dajući dobrovoljne priloge posjetitelji sajma podržali su rad Udruge Susret. Inače, Udruga Susret djeluje od 2009. godine, a od osnivanja Edukacijsko-rehabilitacijskog centra sv. Josip Radnik, Udruga ima svoje prostorije u Potpolju pa tako i radionicu u kojoj izrađuje suvenire.

Zahvalni na pruženoj mogućnosti da predstave svoj rad, osobe s invaliditetom iz Udruge Susret, ostali članovi ove udruge i djelatnici centra sv. Josip Radnik zahvalili su svima koji su posjetili sajam, a na poseban način Anti Kozini, direktoru Turističkog ureda Turističke zajednice Općine Čitluk, koji je pokrenuo projekt i fra Zvonimiru Pavičiću, župniku župe Međugorje, koji je s radošću ustupio prostor i pružio podršku oko organizacije.

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er