MEĐUGORJE

Poruka kardinala Schönborna mladima za 32. Mladifest u Međugorju: “Vi možete biti svjedoci nade”

I ove godine poruku mladima na Mladifestu u Međugorju uputio je bečki nadbiskup kardinal Christoph Schönborn. Njegovu poruku mladima je sinoć (4. kolovoza 2021.) pročitao međugorski župnik fra Marinko Šakota. Poruku kardinala Schönborna prenosimo u cijelosti:

Dragi mladi sudionici 32. Mladifesta u Međugorju!

Dragi mladi sudionici 32. Mladifesta u Međugorju! U zahvalnosti povezan s vama i ove godine šaljem vam pozdrave i blagoslove! Nakon prošlogodišnjeg prekida zbog Covida, opet ste mogli u velikom broju doći u Međugorje. Što vas potiče na ovo za neke jako dugo putovanje? To vam nitko nije naredio. Činite to jer vas nešto privlači, točnije: netko vas privlači.

Otkako se Gospa prije 40 godina prvi put ukazala mladim vidiocima, mnogi ljudi, stari i mladi, osjetili su ovu privlačnost. U Marijinoj blizini pronašli su utjehu i snagu, radost i nadu, a mnogi su primili dar oproštenja kroz ispovijed. Tako ste i vi došli pronaći Mariju, a to uvijek znači pronaći njenog Sina, Isusa. Želim vam da se iz Međugorja kući vratite osnaženi, s radošću zajedništva koju ste ovdje mogli iskusiti.

Mnogo je briga i nevolja, ali osnažite nadu koja je u vama i prenosite je drugima. Mnogi čekaju na svjedoke nade! Vi možete biti ti svjedoci.

Srdačno vas pozdravlja,
vaš kardinal Christoph Schönborn

www.medjugorje-news.com

Izvor
radio mir međugorje
Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er