CRKVAVJERA I DUHOVNOST

Proročanstva koja je dala najveća katolička mističarka Marie-Julie Jahenny

Marie-Julie Jahenny, mističarka i stigmatkinja iz La Fraudaisa i možda najveća mističarka u povijesti Crkve, rođena je 12. veljače 1850., u malome mjestu Blain u Bretanji (na zapadu Francuske).

Gospodin ju je obdario mnogim milostima u vrijeme njezine prve Pričesti, milostima na koje je odgovarala sa sve većom pobožnošću. Godine 1873. primila je od Neba najosobitiji mistični dar, stigme.

Bila je obdarena čestim viđenjima Isusa i Marije, kao i mnogim proročkim prosvjetljenjima. Nepogrešivom točnošću mističarka je prorekla mnogo stvari koje su se dogodile u budućnosti.

Donosimo neka njena proročanstva koja su ispunjena i ona koja se tek trebaju ispuniti.

  • Nakon smrti pape Lava VII., nekoliko dana prije otvaranje konklave mističarka Marie-Julie Jahenny imala je slijedeće otkriće. Unaprijed opisuje vladavinu budućeg Pape: “Jadranskog kardinala izabrao je Bog. Njegova vladavina biti će vladavina Krista. Neće vladati veoma dugo a zvati će se Pio.
  • Dana 19. ožujka 1878. godine Gospa je dala približni datum poslijednje krize: “Za 100 godina nebo će ubrati svoj urod čak prije nego istekne 100 godina”.
  • Imala je viziju dijaloga između našeg Gospodina i Lucifera a ovaj je rekao: “Napast ću Crkvu, srušit ću Križ, desetkovat ću ljude u srce ću im položiti veliku slabost vjere. Neko vrijeme biti ću gospodar svim stvarima i sveće biti pod mojom kontrolom. Čak i tvoj hram i sav tvoj narod.
  • Mističarka Marie-Julie Jahenny vidjela je da neće ostati nikakav trag svete žrtve niti očit trag vjere. Zbrka će biti svugdje
  • Mističarka Marie-Julie Jahenny Najavila je 3 dana tame: ” Tjekom ova 3 dana zastrašujuće tame ne smiju se otvarati prozori jer nitko odmah neće moći vidjeti zemlju i strašnu boju koju će zemlja imati u tim danima kazne. Nebo će biti u vatri a zemlja će se razdvojiti. Tjekom ova 3 dana tame neka blagoslovljena svijeća bude upaljena po svuda. Neće svijetliti ni jedno drugo svijetlo. Zemlja će postati kao ogromno groblje. Tijela zlih i pravednih pokrivat će zemlju. Tri četvrtine stanovništva svijeta nestati će. Polovica stanovništva Francuske biti će smaknuta sa lica zemlje.

Stigmatizirana mističarka Marie-Julie Jahenny preminula je u svojem mjestu Blain 4. ožujka 1941. godine.

www.medjugorje-news.com/Sveci.net

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er