VJERA I DUHOVNOST

Preminula Jessica Hanna, majka 4 djece – Odbila pobačaj nakon što joj je tijekom trudnoće dijagnosticiran terminalni rak dojke

Hanna je odbila pobačaj nakon što joj je tijekom trudnoće dijagnosticiran terminalni rak dojke. Nakon rođenja djeteta 2021. godine, čudesno je ozdravila.

Jessica Hanna je bila popularna na društvenim mrežama, zagovornica života i majka četvero djece, poznata po naslovu na društvenim mrežama “Blessed By Cancer”. Preminula je 6. travnja 2024. nakon duge borbe s rakom. ChurchPOP piše kako je Hanna odbila pobačaj nakon što joj je dijagnosticiran terminalni rak dojke tijekom trudnoće 2020.

Nakon rođenja njezine bebe 2021. čudesno je izliječena od raka. Međutim, rak se vratio 2022. Hanna je koristila svoj glas na društvenim medijima, posebice na Instagramu, kako bi promicala radost u patnji, potičući svoje sljedbenike da svoje patnje prinesu Kristu. Također je redovito poticala na pobožnost prema svecima, Blaženoj Majci i sakramentima te vodila živu molitvu sa svojim sljedbenicima. Posebno je poticala na pobožnost prema Blaženoj Majci kroz svetu krunicu i Sedam Marijinih žalosti. Trenutno ima preko 45.000 pratitelja na Instagramu.

U epizodi podcasta “Yes Catholic” iz studenog 2022., Hanna je objasnila zašto je svoje račune na društvenim mrežama nazvala “Blessed By Cancer” – “Blagoslovljena rakom”. “Ja sebe nazivam ‘blagoslovljenim rakom’ jer bez ove patnje nikada ne bih napustio svijet i KONAČNO stavio cijeli fokus na svoj vječni život. Bez obzira na to kako se moja priča nastavlja ili kamo me moja služba odvede, jednu stvar znam sigurno …Božji plan je moj jedini plan, nemam plan B!”

Jedna od Hanninih posljednjih osobnih objava pod naslovom “Moj Veliki petak” prikazuje je kako leži u bolničkom krevetu. Opisuje spajanje svoje patnje s Kristovom, ali naglašava da ona zaslužuje tu patnju, dok je Krist nije zaslužio.

…”budite radosni u svojim patnjama jer je Krist učinio patnju otkupiteljskom kad je izdahnuo na križu. Ne očajavajte, umjesto toga ponudite i radujte se!” napisala je Hanna. “Vaš Veliki petak uskoro će postati Uskrsna nedjelja… sve dok prvo uzmete svoj križ i ne bježite od njega.”

Katolici na Instagramu s tugom su reagirali na tu objavu. No, izrazili su i radost, nazivajući je sveticom i nadahnućem za svetost u patnji.

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Također pročitajte
Close
Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er