SVJEDOČANSTVAVJERA I DUHOVNOST

Prekrasno svjedočanstvo o uslišenju devetnice Gospi koja razvezuje čvorove

Prekrasno svjedočanstvo o uslišenju devetnice Gospi koja razvezuje čvorove! Imam 22 god. i bolovala sam od anksioznosti koja me gušila i paralizirala za život, nikad nisam pila tablete iako mi je dosta ljudi sugeriralo da bih uz molitvu i vjeru možda trebala potražiti liječničku pomoć. (ovime ne želim umanjiti vrijednost liječnika!!)

Predavala sam to na sv. misama svaki dan, molila, vapila, išla sam oko 6 mjeseci svaki dan na svetu misu i Isus me jako oslobodio od strahova, depresije, anksioznosti, od prisilnih i negativnih misli, ali bila je ostala neka nelagoda u prsima.

Fra Smiljan Kožul je svima predložio na susretu zadnje srijede u mjesecu da mole devetnicu Mariji koja razvezuje čvorove i da mu stalno javljaju uslišanja, također čitala sam i tuđa uslišanja na stranicama na internetu.

Nikako nisam mogla početi moliti i bila sam kao nekako skeptična, ne znam zašto, kao da nisam vjerovala… ali odlučila sam moliti!!

Ja i jedna žena,moja sestra u Kristu molile smo tu devetnicu na nakanu za moju anksioznost s tim da me ona još preporučila tih devet dana i sv. Dimfni.

Obećala sam Mariji ako mi pomogne svima širiti ovu pobožnost do kraja života… Ja sam se kroz devetnicu počela nekako osjećati bolje, imala sam neke male napasti, ali sve bolje i bolje… nakon izmoljene devetnice moj osmijeh je bio od uha do uha. Presretna sam.

Odlučila sam moliti drugu devetnicu Mariji koja razvezuje čvorove u nakanu da me oslobodi od jedne prisilne želje koju sam imala i stalno mi se nametala, a u srcu i svojom slobodom sam htjela nešto sasvim drugo. Već prvi dan sam izmolila i otišla na Misu. Nakon Mise osjetila sam milost, kao slobodu, da meni Bog daje da ja odlučim što ja želim.

Nema prisile! Zaista je Devetnica premoćna, molite svi i uvjerit ćete se!

NEKA VAM POMOGNE MARIJA KOJA RAZVEZUJE ČVOROVE I NEKA RAZVEŽE SVAKI ČVOR U VAŠEM ŽIVOTU KOJI VAS GUŠI! O MARIJO KOJA RAZVEZUJEŠ ČVOROVE,MOLI ZA NAS BOŽJI BLAGOSLOV I KRENITE SVI!

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Također pročitajte
Close
Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er