GOSPINE PORUKE

Gospina poruka vidjelici Mirjani: Djeco moja budite spremni!

Gospina poruka preko vidjelice Mirjane, 02.04.2013. Djeco moja budite spremni!

Draga djeco, pozivam vas da budete u duhu jedno s mojim Sinom. Pozivam vas da kroz molitvu i po svetoj misi, kada se moj Sin na poseban način sjedinjuje s vama, pokušate biti kao On: da ste kao On uvijek spremni vršiti Božju volju, a ne da tražite da se ispuni vaša.

Jer, djeco moja, po Božjoj volji jeste- postojite, a bez Božje volje ste ništa. Ja kao majka tražim od vas da svojim životom pričate o slavi Božjoj, jer ćete na taj način proslaviti i sebe po Njegovoj volji. Pokažite svima poniznost i ljubav prema bližnjemu. Po toj poniznosti i ljubavi moj Sin je spasio vas i otvorio vam put k Nebeskom Ocu. Ja molim vas da otvarate put k Nebeskom Ocu svima onima koji ga nisu upoznali i nisu otvorili svoje srce Njegovoj ljubavi.

Svojim životom otvorite put svima onima koji još lutaju u traženju istine. Djeco moja, budite mi apostoli koji nisu živjeli uzalud. Ne zaboravite da ćete doći pred Nebeskog Oca i pričati mu o sebi. Budite spremni! Opet vas upozoravam molite za one koje je moj Sin pozvao, blagoslovio njihove ruke i darovao ih vama. Molite, molite, molite za svoje pastire. Hvala vam.

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button