VJERA I DUHOVNOST

Gospina poruka na blagdan svetih arkanđela: Borite se, apostoli moji, u ova vaša posljednja vremena. Ovo je čas moje…

Na blagdan arkanđela, Gabriela, Rafaela i Mihaela, Djevica Marija 1981. godine preko svećenika don Stefana Gobbija otkriva njihovu ulogu među ljudima ovog vremena. Gospa objašnjava zašto bi se neprestano trebali povjeravati njihovoj moći…

“Borite se, predragi sinovi, apostoli moji, u ova vaša posljednja vremena. Ovo je čas moje bitke. Ovo je čas moje velike pobjede. S vama u boju su i Gospodinovi anđeli koji, na moju zapovijed, vrše zadatak koji sam im povjerila.

Svi nebeski duhovi su svjetlosna i moćna bića i nalaze se tako blizu Boga, te ga ljube, služe mu, brane ga i slave. U svjetlu Presvetog Trojstva, oni vide sve opasne i podle zasjede, namještane po zlim duhovima koji se bore protiv Boga i njegove kraljevske vlasti. Ovo je jedna strašna bitka, koja se odvija iznad svega na nivou duhova: dobri protiv loših; anđeli protiv demona. I vi ste upleteni u ovu veliku bitku i zbog toga se uvijek morate povjeravati njihovoj sigurnoj zaštiti i molitvom često zazivati njihovu silnu pomoć.

Svi nebeski duhovi poznaju moju nakanu, znaju čas moje pobjede, vide kako je napad pakla u ovim vašim vremenima postao snažan, stalan i sveopći. Sotona je uspio učvrstiti svoju vlast u svijetu i već se osjeća sigurnim pobjednikom. Ali blizu je čas njegovog velikog i konačnog poraza. Zato je borba sve oštrija i zato ste vi, zajedno s Gospodinovim anđelima, pozvani u boj. Demonsko oružje je oružje zla, grijeha, mržnje, nečistoće, oholosti i bune protiv Boga.

Oružje nebeskih duhova koji su uz vas u boju oružje je dobra, božanske milosti, ljubavi, čistoće, poniznosti i poučljive pokornosti volji Gospodinovoj. Nebeski duhovi imaju zadaću da vas jačaju, da vam liječe rane, da vas brane od zamki mog Protivnika, da vas štite od zla i da vas vode svijetlim putem moje volje.

Arkanđeo Gabrijel bio je od Boga poslan da primi ‘Da’ vaše nebeske Majke; danas mu je zadatak da primi vaše ‘Da’ volji Oca. On vas jača i podupire, vodi vas na put hrabrosti i herojskog svjedočenja za Isusa i njegovo Evanđelje.

Arkanđeo Rafael krijepi vašu slabost, izlijeva melem na svaku vašu ljutu ranu i oslobađa vas tereta umora i malodušnosti, kako biste mogli nastaviti bitku sa štitom vjere i oklopom ljubavi i svetosti.

Arkanđeo Mihael vas brani od svih strašnih napada Sotone, koji se posebno okomio na vas koji ste dio moje čete i koji poslušno puštate da vas vodi vaša nebeska voditeljica. Koliko bi samo puta bili žrtve Sotoninih napada da arkanđeo Mihael nije posredovao za vašu obranu i zaštitu! Zazivajte ga često tako djelotvornom molitvom egzorcizma protiv Sotone i pobunjenih anđela, jer on vas vodi u ovom boju tako da svaki od vas može izvršiti zadatak koji mu je nebeska Majka povjerila.

Zato se sjedinite se u srdačnom i bratskom jedinstvu života, molitve i djelovanja sa svim nebeskim duhovima koji se s vama zalažu u boju iste bitke i pripremaju velike Božje pobjede u slavnom Kristovom Kraljevstvu koje će vam doći zajedno s trijumfom mog Bezgrješnog Srca u svijetu.”

www.medjugorje-news.com

Izvor
vjera
Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er