MOLITVEVJERA I DUHOVNOST

Pomozite svojoj djeci da sanjaju lijepe snove uz ovu kratku molitvu iz Biblije

Knjiga Izreka ima savršen stih koji se može koristiti kao večernja molitva s vašim djetetom. Pomozite svojoj djeci da sanjaju lijepe snove uz ovu kratku molitvu iz Biblije:

Kao što svaki roditelj zna, djeca često imaju “ružne snove”. Mogli bi se probuditi usred noći i uvući u vaš krevet kako bi osjetili vašu utješnu prisutnost. Ovo se iskustvo može dodatno produžiti sljedeći put kad odu spavati, ne želeći još jedan loš san. Jedan od načina da ih umirite i pružite im dodatnu duhovnu zaštitu je da ih noću blagoslovite sljedećom molitvom iz Knjige izreka, piše Aleteia.

To je jednostavna molitva koja podsjeća dijete na Božju prisutnost. Zanimljivo je da su ove riječi u kontekstu pisčevog obraćanja njegovom “sinu”.

Kad legneš, nećeš se bojati, kad se odmoriš, san će ti biti sladak. (Izreke 3:24)

Izgovorite ove riječi svom djetetu sa snažnom vjerom u Boga, vjerujući da će on slijediti i pružiti vašem djetetu snove koje želi. Možda ne možemo kontrolirati snove koje imaju naša djeca, ali znamo Nekoga tko može intervenirati. Srećom, Bog će rado odgovoriti na ove jednostavne molitve dječjeg srca.

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er