VJERA I DUHOVNOST

Nevjerojatna istinita priča: Nadnaravna moć Isusova Presvetog imena

Nevjerojatna istinita priča: Nadnaravna moć Isusova Presvetog imena!

Otac Roger bio je visok nešto više od 150 cm. Kao vrlo duhovan svećenik, bio je mnogo uključen u službu iscjeljivanja, egzorcizam i posjećivao je zatvore i duševne bolnice. Rekao mi je da je jednog dana hodao hodnikom duševne bolnice kad je iza ugla izašao golemi čovjek – visok više od 190 cm. Izvikivao je psovke i jurio ravno na Rogera mašući kuhinjskim nožem. Roger je stao i rekao: “U ime Isusa, baci nož!”

Čovjek je zastao, ispustio nož, okrenuo se i otišao krotko poput janjeta. To je podsjetnik da Isusovo ime ima moć u duhovnom području. Ponavljamo Sveto Ime u središtu naše molitve krunice i trebamo to činiti sa stankom i pognute glave.

Sveto ime treba koristiti za svaku vrstu molitve za oslobođenje. Kada ste u iskušenju, zazovite Sveto Ime. Kada ste pod teretom života, zazovite Sveto Ime. Kada ste napadnuti, zazovite Sveto Ime. Upamtite da ime “Isus” znači “Spasitelj” pa ga zazovite kada trebate biti spašeni! Također zapamtite da su imena svetaca moćna. Zazovite svoje svece zaštitnike po imenu. Đavli mrze sveta imena Isusa i Marije. Kad egzorcist istjeruje demona, uvijek traži ime tog demona.

Vezani članci

To je zato što imenovani demon mora odgovoriti na Sveto Ime Isusovo kada ga izgovori svećenik dajući naredbu za oslobođenje. Kroz ime Isusovo apostoli su poslušali Kristovu zapovijed da preuzmu vlast nad demonima i upravo kroz sveto ime Isusovo mi danas pobjeđujemo u duhovnoj borbi.

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er