VJERA I DUHOVNOST

Pet biblijskih citata koji će uzdignuti vaš duh ponedjeljkom: Umjesto depresije izaberimo Božju riječ i čujmo što nam On ima reći

Novinari katoličkog portala Aleteia stoga su izabrali pet biblijskih citata koji će uzdignuti vaš duh i preokrenuti vaše ponedjeljke. Umjesto depresije izaberimo Božju riječ i čujmo što nam On ima reći.

Pet biblijskih citata:

Jer ja znam svoje naume koje s vama namjeravam – riječ je Jahvina – naume mira, a ne nesreće: da vam dadnem budućnost i nadu. Tada ćete me zazivati, dolaziti k meni, moliti mi se i ja ću vas uslišati. Tražit ćete me i naći me jer ćete me tražiti svim srcem svojim. (Jr 29, 11-13)

Jahve, smiluj nam se, u te se uzdamo! Budi mišica naša svako jutro, naš spas u doba nevolje. (Iz 33, 2)

Samo je u Bogu mir, dušo moja, samo je u njemu nada moja. Samo on je moja hrid i spasenje, utvrda moja: neću se pokolebati. (Ps 62, 6-7)

“Dođite k meni svi koji ste izmoreni i opterećeni i ja ću vas odmoriti. Uzmite jaram moj na sebe, učite se od mene jer sam krotka i ponizna srca i naći ćete spokoj dušama svojim. (Mt 11, 28-29)

Tako, braćo moja ljubljena, budite postojani, nepokolebljivi, i obilujte svagda u djelu Gospodnjem znajući da trud vaš nije neplodan u Gospodinu. (1 Kor 15, 58)

www.medjugorje-news.com

Izvor
bitno.net

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button