VIJESTI

Novo euharistijsko čudo u Poljskoj?

Varšavska nadbiskupija objavila je svoju istragu o navodnom euharistijsko čudu koje se dogodilo u kapelici utočišta Dobry Zakątek u Konstancin-Jeziorna u Poljskoj.

Poljske novinske kuće izvijestile su da je svećeniku koji je slavio misu slučajno ispala euharistijska hostija na pod 10. rujna. Slijedeći pravilan liturgijski protokol, svećenik je stavio hostiju u posudu za otapanje. U roku od tjedan dana na vanjskoj strani hostije stvorila se crvena tvar.

Glasnogovornik Varšavske nadbiskupije fr . Przemysław Śliwiński potvrdio je da će se provesti istraga. Vlasti Varšavske metropolitanske kurije nedavno su uzele posvećenu hostiju i stavile je u svetohranište dok biskupija ne završi istragu.

“U posljednjih 10 godina Varšavska nadbiskupija istraživala dva slična izvješća o navodnim euharistijskim čudima. Oba su sadržavala ‘prisutnost određenih oblika gljiva’, i nisu se smatrala čudima zato smo pozvani na oprez dok istraga ne završi”, rekao je vlč . Śliwiński, piše churchpop. 

No, dok čekamo rezultate ove istrage, možemo pogledati rezultate nekih doista zapanjujućih istraga, između ostalog i u dva euharistijska čuda u Poljskoj, a gdje je u hostiji pronađeno tkivo srčanog mišića u agoniji.

www.medjugorje.news.com

Izvor
vjera
Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er