FILM/TV

Novi trailer za film o Padre Piju službeno je objavljen… i izgleda spektakularno!

Evo kratkog pogleda na film ispunjen vjerom, a koji bi trebao biti objavljen 9. rujna. Ovo je bila sjajna godina za “donošenje katoličke vjere na naše ekrane”. Ne samo da nas je poučavao Jonathan Roumie u “Izabranima” , također smo imali priliku naučiti o inspirativnom ocu Stuartu Longu, u filmu “Otac Stu”, s Markom Wahlbergom u glavnoj ulozi.

I sada, kako se godina bliži kraju, dugo očekivani film “Padre Pio”, sa Shiom LaBeoufom u glavnoj ulozi, a u režiji Abela Ferrere, trebao bi se u kinima početi prikazivati ​​9. rujna. Uzimajući u obzir LaBeoufovu burnu prošlost, koja uključuje ozbiljne optužbe za napad, on se može činiti malo vjerojatnim izborom da glumi tako voljenog sveca. No, čini se da je sveti Pio iz Pietrelcine iskoristio svoje svetačke načine kako bi vratio LaBeoufa “kući”, a glumac je prešao na katoličanstvo dok je glumio slavnog kapucina, piše Aleteia.org

U kratkom traileru već možemo vidjeti glumčev uvjerljiv prikaz cijenjenog fratra. Iako su glumci, uključujući Marca Leonardija, Salvatorea Ruocca i Lucu Lionellu, uglavnom Talijani, LaBeouf je odbio usvojiti talijanski naglasak za ulogu.

U njegovom intervjuu s biskupom Barronom, rekao je da mu je film postao toliko osoban da nije želio nositi “masku”. Čini se da je njegova želja uspjela jer se čini da je lijepo “uhvatio duh” Padre Pija. U kratkom traileru gledatelj dobiva pogled na život Padre Pija i izazove s kojima se morao boriti kao stigmatik dok je bjesnio svjetski rat.

Ovdje možete pogledati trailer za film koji će bez sumnje biti epski film o vjeri i životu ovoga izuzetnog sveca.

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er