CRKVAVJERA I DUHOVNOST

Bog nam preko Gospe fatimske daje dva posljednja oružja za spas svijeta, ovo je jedno od njih

Bog nam preko Gospe fatimske daje dva posljednja oružja za spas svijeta, ovo je jedno od njih Blagdan je Bezgrešnog Srca Marijina a čovječanstvo se našlo  u dobu velikih duhovnih ratova, velike gladi – gladi za istinom i ljubavi jer pokvarenost sve pokriva i skriva, dobu velike izopačenosti prema čovjeku. U dobu podjela, i dobu koje se na mnogo načina može pripisati najavljenim posljednjim vremenima za čovječanstvo. Vremenima kojima će zavladati Antikrist, sotonin sluga, vremenima koja će biti potpuno u vlasti Sotone, vremenima tame u kojima će Sotona misliti da je pobijedio.

Naravno nije, jer tek tada, kad svijet bude u njegovoj vlasti dogodit će se trijumf Marijina Bezgrešnog Srca, da se ispuni što je Pisano. Bit će to slično kalvarijskom danu, kad su u trenutku Isusove smrti na križu svi pomislili da je – gotovo. Ali nije bilo, trijumf Uskrsnuća tek je tada uslijedio!

Marija, Majka dala nam je važne upute kako postati djelom tog trijumfa i kako bi se zaštitili od onoga što je već jako prisutno, ali bit će još snažnije.

Ukazala se u Fatimi, u Portugalu, 1917. godine i između ostalog poručila da Isus želi da se ustanovi pobožnost Njenom Prečistom Srcu, a obavlja se svaku prvu subotu u mjesecu. Ako još niste svakako obavite ovu pobožnost.

Posveta Njenom Bezgrešnom Srcu toliko je važna da je Gospa poručila da je to jedno od dva posljednja oružja za spasenje svijeta i da drugih neće biti.

Poruke Gospe fatimske

Sestra Lucija je rekla sljedeće:

„Ona (Gospa op.a) je rekla meni i mojim rođacima da je Gospodin odlučio dati svijetu dva posljednja sredstva (lijeka) protiv zla, a to su sveta Krunica i pobožnost Bezgrješnom Srcu Marijinu!
Ovo su dva posljednja moguća lijeka što znači da neće biti drugih!“

Zato, ako želiš taj lijek, to sredstvo pobjede, posveti se sada, i obnavljaj ovu posvetu Njezinom Bezgrešnom Srcu svaki dan. Tada ćeš moći iz Njezina srca slijediti Krista, onako kako On to uistinu želi – do trijumfa!

gospe

www.medjugorje-news.com

Izvor
vjera

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button