MEĐUGORJE

Nikola Vlašić član ruskog CSKA te reprezentativac Hrvatske odlučio podržati rad Škole nogometa Međugorje

Veliki prijatelj Marka Bencuna, trenera Škole nogometa Međugorje, Nikola Vlašić je odlučio podržati rad i razvoj škole nogometa u Međugorju koju vodi sam Bencun.

Naime radi se o podršci u raznoj sportskoj opremi, poput lopta, dresova i ostale neophodne opreme za razvoj kvalitetne škole. Također Vlašić je napomenuo da će u skorije vrijeme posjetiti ŠN Međugorje i samim time motivirati mlade igrače u daljnjem razvoju škole nogometa. Trenutačno Nikola Vlašić nastupa za ruski CSKA Moscow, a karijeru je gradio kroz Everton i HNK Hajduk iz kojeg je i ponikao u igrača.

Svakako želimo zahvaliti Nikoli na podršci kao i na podršci u opremi za razvoj škole. Trenutačno ŠN Međugorje ima preko 70 djece u raznim uzrastima i iz dana u dan broj se povećava jer su roditelji prepoznali rad koji je Marko Bencun postigao kroz skoro godinu dana od kad je preuzeo školu nogometa. Po Markovim riječima dolazi do ponovnog buđenja nogometne škole u Međugorju te kao i obnavljanja centra SRC Circle Međugorje gdje je kroz proteklih par dana obnovljen 1 dio dvorane, dok bi drugi bio završen u skorije vrijeme.

Najavljeno je obnavljanje terena i podizanje kvalitete usluga koji teren može ponuditi mladom igraču. Očekivanja su velika pa sukladno očekivanjima ulaže se veliki trud kao i financijska sredstva da se Međugorje u smislu nogometa vrati na sam vrh gdje je nekada i pripadao. Treninzi se vrše 3 puta tjedno i to u ponedjeljak, srijeda i petak u 16:15 i 17:15, te liga i prijateljske utakmice subotom i nedjeljom kao i turnirska natjecanja gdje su nedavno osvojili srebrnu medalju.

Danas je Međugorje u ligi za 2012 godište odigralo 2 utakmice u Mostaru gdje su izvukli remi s Limačima 3:3 te pobijedili Tika Taka sa 6:1.

www.medjugorje-news.com/IVP

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er