OBITELJZANIMLJIVOSTI

Nakon 20 godina mladić i njegova biološka majka napokon su uspostavili emotivan kontakt

Nakon 20 godina razdvojenosti, mladić i njegova biološka majka napokon su uspostavili kontakt. Tada su došli do prekrasnog otkrića.

Holly Shearer iz Utaha donijela je ono što sada naziva najtežom odlukom u svom životu. Kada je imala 15 godina, odlučila je svoje još nerođeno dijete dati na posvajanje. U šestom mjesecu počela je tražiti posvojitelje za sina. Preko agencije za posvajanje stupila je u kontakt s Angelom i Bryanom Hullebergom. Bračni par godinama se borio s neplodnošću. Tinejdžerica se odmah povezala s parom. zaključila je da će Hullebergovi njenom djetetu pružiti ono što mu ona ne može pružiti. “Zaslužio je majku i oca, dom s igralištem u dvorištu, sve te stvari koje mu nisam mogla dati”, rekla je Holly .

Njezin sin, Benjamin, rođen je u studenom 2001. Angela i Bryan prihvatili su izazov i dječaku omogućili prekrasno djetinjstvo. Cijelo su vrijeme bili svjesni da ga njegova biološka majka istinski voli i da ga je dala njima na skrb iz istinske brige za njegovu dobrobit. Kada je Benjamin napunio 18 godina, odlučio je pronaći svoju biološku majku. Budući da se radilo o zatvorenom posvojenju, znao je samo njezino ime. Holly je također počela pokušavati kontaktirati svog sina.

Žena je imala više sreće od Benjamina, koji nije uspio prikupiti puno informacija. Holly ga je pronašla na internetu i pratila na društvenim mrežama nekoliko godina. Konačno, skupivši hrabrosti, pisala mu je za njegov 20. rođendan. Predstavila se i zaželjela mu svako dobro. Mladić je bio iznimno uzbuđen te je želio upoznati svoju majku kako bi joj zahvalio na hrabroj odluci za posvojenje. Shvatio je da mu je njezina žrtva omogućila prekrasan i siguran život.

Jednog su se dana Holly, Benjamin i obje obitelji sastale na večeri. Ispostavilo se da je dječak volonter na odjelu neonatalne intenzivne njege u bolnici u kojoj Holly radi kao medicinska sestra! “Svako jutro ulazio bih kroz ženski paviljon na posao. Tako sam svaki dan prolazio pored intenzivne njege. Parkirali smo u istoj garaži, mogli smo biti na istom katu, nismo imali pojma da smo tako blizu”, rekao je Shearer za Good Morning America.

www.medjugorje-news.com

Izvor
aleteia

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er