CRKVAVIJESTIVJERA I DUHOVNOST

Na blagdan sv. Joakima i Ane Gospa je upozorila

Nemojte tražiti trenutak istražujući budućnost i brojeći godine, mjesece i dane. Tako bi vas mogla obuzeti tjeskoba i uznemirenost

Posljednja vremena koja osjećamo u dubini svog postojanja potiču nas da razmišljamo o kraju ovog vremena, o početku trijumfa Bezgrešnog Srca Marijinog i vremena Isusovog koje je najavljeno u Fatimi. Do tog vremena čovječanstvo treba proći pročišćenje i to je ono čemu sada svjedočimo. A kada će biti kraj svega i početak za mnoge malene i vjerne koji sada pate? U ovoj poruci Gospa Fatimska preko don Stefana Gobija nas uči kako mjeriti vrijeme. Istom onom milošću koje su imali svi sveti pa i njeni roditelji sv. Joakim i Ana.

“Moje se vrijeme, predragi sinovi, ne mjeri danima. Moje se vrijeme mjeri jedino po ritmu otkucaja mog majčinskog Srca. Svaki kucaj ovog Srca označuje novi dan spasenja i milosrđa za vas, moja jadna djeco.
Zato vas pozivam da živite jedino od pouzdanja.
Svoje vrijeme trebate mjeriti pouzdanjem u Očevu milosrdnu ljubav, i u djelovanje svoje nebeske Majke.
Od tog su pouzdanja živjeli moji roditelji Ana i Joakim, kojih se Crkva danas sjeća i koje vam stavlja kao primjer.
Od tog su pouzdanja živjeli svi sveci, svi Božji prijatelji. Jedino se tim pouzdanjem Svemogući uvijek služio da bi ostvario svoj plan u svakoj epohi.
Često ga je ostvario i protiv očekivanja sviju, u času kad nitko ne bi bio vjerovao. Tako se dogodilo u velikom planu koji je Bog ostvario s ove dvije ponizne i siromašne osobe, koje je pozvao da pripremi rođenje vaše nebeske Majke.
Vaša je Majka bila pozvana da se nada protivno svakom vanjskom izgledu stvari, da bi se oslonila jedino na potpuno pouzdanje u Božju Riječ. Tako je postala Majkom Riječi i darovala vam svoga Sina Isusa.
Sada sam vam najavila trijumf svog Bezgrješnog Srca, kao i prijeko potrebno bolno čišćenje koje mu mora prethoditi.
Rekla sam vam, također, da je ovo vrijeme čišćenja i da su ovo godine moga trijumfa. Ali nemojte tražiti trenutak istražujući budućnost i brojeći godine, mjesece i dane. Tako bi vas mogla obuzeti tjeskoba i uznemirenost, te biste doista utaman potratili svoje tako dragocjeno vrijeme.
Premili moji sinci, ne mjeri se tako moje vrijeme. Ono se mjeri jedino vašim pouzdanjem u mene, jer vas spremam da postanete oruđe koje sam Ja izabrala i oblikovala, da bih u ovom vremenu ostvarila trijumf svoga Bezgrješnog Srca.”

www.medjugorje-news.com/dnevno.hr

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er