CRKVAOBITELJOSTALOVIJESTIVJERA I DUHOVNOSTZDRAVLJE

VIDEO Sotona se manifestirao kroz doktora koji radi pobačaje

VIDEO Sotona se manifestirao kroz doktora koji radi pobačaje. Jedan od najvećih genocida današnjice je ubojstvo djece u utrobama majki koje se još naziva pobačajem.

Majke i očevi (obitelj) koji dopuštaju usmrćivanje djeteta u majčinoj utobi su direktni krivci koji su tim činom “kupili kartu” za pakaopa tako i doktori koji tzo rade. Često se zna dogoditi da se sotona manifestira kroz one koji sudjeluju u tom činu, kako kroz roditelje tako i kroz doktore.

U videu možete vidjeti kako prolife aktivisti pozivaju doktora da se pokaje i obrati, koji je uradio mnoštvo pobačaja. Na poziv aktivista da se obrati i dođe Isusu Kristu, sotona se potpuno ogolio. Njegova reakcija je jeziva čisti primjer opsjednuća i posjednuća od strane sotone. Pogledajte sotonu u svom liku i djelu.

Sotona se manifestira kroz doktora za pobačaje

Potrebno je moliti se i za dječicu u majčinu trbuhu i za roditelje da otvore oči i zaštite najnemoćnije. Predajmo Bogu naše molitve u nadi da će biti uslišane.

MOLITVA ZA ZAŠTITU BEBA U UTROBI

Gospodine Isuse, ti si izvor i ljubitelj života. Probudi u nama ponovno poštovanje prema svakom ljudskom životu. Pomozi nam da u svakom djetetu vidimo čudesno djelo našeg Stvoritelja. Otvorimo svoja srca za dobrodošlicu svakom djetetu kao jedinstven i prekrasan dar. Vodi rad liječnika, medicinskih sestara i primalja. Neka život majke i njezine bebe u utrobi biti jednako cijenjen i poštovan.

Pomozi onima koji donose naše zakone da poštuju jedinstvenost i svetost svakog ljudskog života, od prvog trenutka začeća do prirodne smrti. Daj nam mudrosti i velikodušnosti da izgradimo društvo koje brine za sve. Zajedno s Marijom, Tvojom Majkom, u čijoj si utrobi uzeo našu ljudsku prirodu, pomozi nam izabrati život u svakoj odluci koju donesemo. Ovo te molimo u radosnoj nadi u vječni život s tobom, i u zajedništvu Presvetoga Trojstva. Amen.

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er