MOLITVE

Molitva za jutarnji blagoslov: “Dobri Bože, blagoslovi ovo jutro i ovaj dan koji si mi darovao, da postane dan spasenja…”

Molitva za jutarnji blagoslov “Dobri Bože, blagoslovi ovo jutro i ovaj dan koji si mi darovao, da postane dan spasenja…”

Milosrdni i svemogući, vječni i dobri Bože, blagoslovi ovo jutro i ovaj dan koji si mi darovao, da postane dan spasenja, dan koji meni i svima oko mene donosi blagoslov, mir i radost.   Blagoslovi me na početku ovoga dana, i sve što budem danas radio, mislio i želio, govorio i molio! Neka moj rad postane blagoslov za druge i izvor istinske ljubavi i nepomućene sreće!   Blagoslovi moju obitelj, djecu i sve prijatelje, sve one koje ću danas susresti, koje ćeš k meni poslati!

Neka Tvoj moćni blagoslov pomogne onima koji će i danas osjećati teret života i tjeskobnu muku!   Dobri Bože, Ti dobro znaš da smo grešni i slabi, da su napasti velike i da bez Tvoga blagoslova nismo kadri izdržati i nadvladati sve poteškoće. Zato žarko molimo Tvoju pomoć i blagoslov.   Neka nam bude snaga i utjeha, upravo onda kad nam bude najteže, kad pomislimo da više ne možemo. Budi Ti naš odmor, budi utjeha svim ucviljenima, tužnima i ranjenima, bolesnima i tjeskobnima!   Amen.

fra Petar Ljubičić

www.medjugorje-news.com

Izvor
book.hr
Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Također pročitajte
Close
Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er