MOLITVEVJERA I DUHOVNOST

Molitva sv. Anti za koju se kaže da nikad nije ostala neuslišana

Slično kao i „Molitva svetom Josipu“, ova molitva svetom Anti, prema mnogima, „nikada nije bila poznata kao neuspješna, pod uvjetom da je zahtjev za nečiju duhovnu dobrobit ili za one za koje se molimo“.

Pod uvjetom da je to rečeno u vjeri i za određenu duhovnu dobrobit, piše Aleteia.
Antuna Padovanskog mnogi poznaju kao čudotvorca. Nebrojen broj ljudi kroz stoljeća molilo mu se u vjeri i dobilo čudesan odgovor na njihove molitve.

Slično kao i „Molitva svetom Josipu“, ova molitva svetom Antunu, prema mnogima, „nikada nije bila poznata kao neuspješna, pod uvjetom da je zahtjev za nečiju duhovnu dobrobit ili za one za koje se molimo“.

Važno je zapamtiti da Bog uvijek uslišava naše molitve. Njegov odgovor možda nije uvijek ono što smo očekivali ili željeli, ali uvijek nam daje upravo ono što nam treba.

Evo molitve svetom Antunu koju mnogi nastavljaju moliti s dubokim povjerenjem koje će im Bog pružiti u njihovim potrebama.

O sveti Antone, najnježniji od svetaca, tvoja ljubav prema Bogu i milosrđe prema njegovim stvorenjima učinili su te dostojnim da na zemlji posjeduješ čudesne moći. Potaknut ovom mišlju, preklinjem te da mi pribaviš (zahtjev).

O nježni i pun ljubavi sveti Antune, čije je srce uvijek bilo puno ljudskog suosjećanja, šapni moju molbu u uši slatkog Malog Isusa, koji je volio biti sklopljen u tvojim rukama. Zahvalnost moga srca zauvijek će biti tvoja. Amen.

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er