MOLITVE

Molitva sv. Anti koja uvijek bude uslišana

Čudotvorna molitva svetom Anti, molitva koja uvijek bude uslišana – Sveti Ante Padovanski je mnogima poznat kao čudotvorac. Nebrojeni broj ljudi mu se kroz stoljeća s vjerom molio i na svoje molitve dobivao čudesan odgovor.

Slično “Čudotvornoj molitvi svetom Josipu“, ova molitva svetom Antunu, prema mnogima, “nikad nije bila poznata kao neuspješna, pod uvjetom da je molba za duhovnu korist ili za nas ili za one za koje molimo.”

Važno je zapamtiti da Bog uvijek odgovara na naše molitve. Njegov odgovor možda nije uvijek ono što smo očekivali ili željeli, ali uvijek nam daje upravo ono što trebamo.

Ovdje je Čudotvorna molitva svetom Antunu koju mnogi nastavljaju moliti s dubokim povjerenjem da će ih Bog opskrbiti u njihovim potrebama.

Vezani članci

Čudotvorna molitva sv. Antunu

O, sveti, sveti Ante, najblaži od svetaca, tvoja ljubav prema Bogu i milosrđe prema Njegovim stvorenjima učinili su te dostojnim da, dok si na zemlji, posjeduješ čudesne moći. Ohrabren ovom mišlju, preklinjem vas da mi izmolite ovu (molbu).

O blagi i ljubazni sveti Antune, čije je srce uvijek bilo puno ljudske sućuti, šapni moju molbu u uši slatkog Djetešca Isusa, koje je voljelo biti u tvom naručju. Zahvalnost moga srca uvijek će biti tvoja. Amen.

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er